De Prefab Maatservice altijd zeker van de juiste maten

 

Als vakman wil je kwaliteit leveren en wil je fouten bij het inmeten voorkomen. Wanneer je niet dagelijks dakkapellen of wanden inmeet, twijfel je hierdoor misschien over het bestellen bij Prefabmaat. Snappen we! Daarom hebben we bij Prefabmaat de Prefab Maatservice in het leven geroepen. We komen bij jouw project langs om de juiste maten op te nemen of jouw zelf gemeten maten te controleren. 

Problemen voorkomen

De dakkapellen en HSB wanden van Prefabmaat zijn stuk voor stuk uniek. Ze zijn precies op maat gemaakt voor jouw project. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je alle maten goed invoert in onze configurator. Voor een dakkapel kan een verschil van +1 graad hellingshoek bijvoorbeeld al grote problemen veroorzaken. En ook een verkeerd gemeten HSB wand kan ervoor zorgen dat hij te klein of te groot is, waardoor er kieren ontstaan of de wand überhaupt niet past. Dat wil je graag voorkomen.

Check, check, dubbel check!

Meten is weten! En met de Prefab Maatservice weet jij zeker dat alles goed opgemeten is. Onze experts komen bij jouw project langs om de toekomstige dakkapel in te meten. We nemen de plannen met je door en lopen alle maten secuur na. Heb je je HSB wand zelf al gemeten en wil je een dubbele check, dan lopen we jouw nummers nauwkeurig na. En geven je tips wanneer je die nodig hebt. Zo weet je ook gelijk of je al op de goede weg bent en krijg je het vertrouwen om het de volgende keer zelf te doen. 

Prefab maatservice aanvragen

Heb je interesse in prefab bouwelementen en wil je gebruikmaken van deze extra zekerheid? Neem dan contact met ons op!

Interessant?
Deel ons bericht