Prefabmaat grote winnaar Bouwbeurs Awards

 

Prefabmaat heeft de publieksprijs en de vakprijs van de Bouwbeurs Awards gewonnen. Dat werd bekendgemaakt tijdens de eerste dag van de Bouwbeurs 2023. De Bouwbeurs Awards werden dit jaar voor het eerst uitgereikt om aandacht te geven aan de innovaties in de bouwbranche. De afgelopen maanden kon er gestemd worden op meerdere innovaties binnen de bouwsector, een vakjury boog zich daarnaast over de genomineerden.  De prijzen werden in Jaarbeurs Utrecht in ontvangst genomen door oprichter en CEO Joris Roelink.

 

Innovatief en beschikbaar voor de vakman

Prefabmaat is in oktober 2022 van start gegaan met de online verkoop van prefab bouwoplossingen. Via de website www.prefabmaat.com kunnen vakmensen HSB wanden en dakkapellen configureren en bestellen, ook voor de kleinere klus. De geprefabriceerde producten levert het bedrijf vervolgens vanaf 5 werkdagen op de gewenste locatie, waarbij de klant kan kiezen om de HSB wand of dakkapel op de plek te laten hijsen. Een innovatie waardoor de zelfstandige vakman en bouwbedrijven bij de tijd blijven, minder belastend werk hoeven te doen en tijd besparen.

Nominatie

Om mee te doen aan de awards stuurde Prefabmaat een pitch in waarin Roelink toelicht waarom het bedrijf deze innovatieprijs moest winnen. Dit was genoeg om genomineerd te worden. Roelink: “Na de nominatie hebben we ons netwerk en onze klanten gevraagd op ons te stemmen. Mooi om te zien dat hier massaal gehoor aan is gegeven én dat de vakjury het met het publiek eens is!”

Van droom naar werkelijkheid

Roelink: “We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om van een droom werkelijkheid te maken. Het winnen van deze prijs geeft ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn. We worden gezien en herkend als een innovatieve speler in de bouw, die problemen zoals te weinig vakmensen, tijdgebrek en fysieke ongemakken aanpakt. Deze award geeft ons nog meer energie om door te knallen en hét prefab platform van Europa te worden.”

Juryoordeel

Op de stempagina van de Bouwbeurs Awards was de jury al lovend: “ Prefabmaat draagt bij aan efficiëntie, besparingen op materiaal, beter passende elementen en daardoor hogere bouwkwaliteit, verkorting van de bouwtijd en minder handwerk door de kant-en-klare levering van prefab elementen.” En ook bij de uitreiking kreeg Prefabmaat de volgende woorden te horen: “De jury is enthousiast en heeft hoge verwachtingen van Prefabmaat. En met name vanwege het feit dat kleine bedrijven, kleine ondernemingen en kleine bouwprojecten zo de kans krijgen om met een prefab bouwmethode te werken.”

 

Interessant?
Deel ons bericht