Voorbeeldrender3

3D ontwerp

Prefabmaat levert prefab elementen voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Het is bij ons mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken van een ingreep die bij de eindklant zowel financiele impact als impact op comfort en woonruimte zal hebben. We willen hiermee de eindklant zo veel mogelijk vertrouwen en aan de verwachting voldoen.

Incl. bestaande situatie

Gedetailleerd ontwerp

Goede impressie voor de eindklant

Niek Wopereis

Maak kennis één van onze experts

 

 

Nog geen ervaring met Prefab bouwen?

 

Geen zorgen, we leggen je alles graag haarfijn uit.

 

Er gingen je al heel wat vakmensen voor en deze verhalen delen we graag met je! Bekijk onze projecten voor een goede impressie. We zijn ervan overtuigd dat bouwen leuk moet blijven. Doordat wij zo snel kunnen schakelen en leveren kun je weer genieten van bouwen.

 

Doordat Prefabmaat aan de voorkant heel veel uit handen neemt kan jij weer doen wat je leuk vindt 'Bouwen'. Door met Prefabmaat samen te werken kan je meer projecten doen in minder tijd. Het is minder zwaar werk en zo kan jij je overgebleven tijd anders investeren.  Wij zijn enthousiast, we hopen jij ook.

 

De eindklant wil graag vertrouwen in de partij die voor veel geld voor hen aan het werk gaat. Daarom hebben wij 3D ontwerpsters in huis. Zij kunnen hen net dat laatste stukje vertrouwen geven om te beginnen aan het verduurzamen of uitbreiden van hun woonruimte

 

Gaan we het eerste project samen doen? We kijken ernaar uit!

 

 

Winnaar Youwe B2B Shopping Award 2024

Lees hier het hele verhaal
Winnaar Youwe B2B Shopping Award 2024

 

 

Werken met Prefabmaat, hoe werkt dat?

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Bouwbeurs2023_image
Landelijke dekking Prefabmaat

Een 3D ontwerp voor elke situatie

Een dakopbouw voor op een woning in het westen, dakkapel in het noorden of een tuinkantoor in Gelderland. Wij leveren door heel het land allerlei verschillende prefab oplossingen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen beteken?

Wij staan voor je klaar, via de chat, telefoon en mail om je meer te vertellen!

10+
Aangesloten fabrieken
300%
Sneller dan de concurrent
104+
Tevreden vakmensen
201+
Gerealiseerde projecten

Wil jij ook onze maat worden?

Foto Rob