Hijsen van een HSB wand

Hijsen

Prefabmaat levert prefab elementen voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. We hijsen de elementen zelfs op de plek. Zo kunnen de elementen super snel gemonteerd worden en is binnen maximaal een dag de hele aanbouw, dakkapel of ander gebouw wind- en waterdicht.

Levertijd vanaf 5 werkdagen

Geleverd in héél Nederland

Binnen één dag wind- en waterdicht

Niek Wopereis

Maak kennis met onze experts

Muisklik icoon

Persoonlijk contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen. Als je er niet uitkomt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag en als we geen oplossing hebben, zoeken we er samen naar.

Icoon vrachtwagen

Levertijd vanaf 5 werkdagen

We maken jouw prefab oplossing precies zoals jij wenst en leveren deze al vanaf 5 werkdagen op een dag en locatie die voor jou het beste uitkomt.

63c50b7cfb72845e12e7febd_Huiskraan icoon

Levering en hijsen op locatie

Wij leveren jouw prefab oplossing op elke locatie in Nederland en bieden de mogelijkheid om jouw bestelling op de plek in het werk te hijsen, zelfs op hoogte. Daarnaast zij onze chauffeurs door ons opgeleid tot ondersteunend montagemaat.

 

 

Nog geen ervaring met Prefab bouwen?

 

Geen zorgen, we leggen je alles graag haarfijn uit.

 

Er gingen je al heel wat vakmensen voor en deze verhalen delen we graag met je! Bekijk onze projecten voor een goede impressie. We zijn ervan overtuigd dat bouwen leuk moet blijven. Doordat wij zo snel kunnen schakelen en leveren kun je weer genieten van bouwen.

 

Doordat Prefabmaat aan de voorkant heel veel uit handen neemt kan jij weer doen wat je leuk vindt 'Bouwen'. Door met Prefabmaat samen te werken kan je meer projecten doen in minder tijd. Het is minder zwaar werk en zo kan jij je overgebleven tijd anders investeren.  Wij zijn enthousiast, we hopen jij ook.

 

Gaan we het eerste project samen doen? We kijken ernaar uit!

 

 

Winnaar Youwe B2B Shopping Award 2024

Lees hier het hele verhaal
Winnaar Youwe B2B Shopping Award 2024

 

 

Werken met Prefabmaat, hoe werkt dat?

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Bouwbeurs2023_image
Landelijke dekking Prefabmaat

We leveren overal in heel Nederland

Het kan ons niet gek genoeg, als het aan ons ligt leveren we zelfs op de Waddeneilanden! Van het onderste puntje van Limburg, tussen het water in Zeeland en hoog in het noorden van Groningen. We leveren overal en we hebben ook goede connecties als het gaat om montagematen in heel Nederland.

Wij staan voor je klaar, via de chat, telefoon en mail om je meer te vertellen!

10+
Aangesloten fabrieken
300%
Sneller dan de concurrent
104+
Tevreden vakmensen
201+
Gerealiseerde projecten

Wil jij ook onze maat worden?

Foto Rob