Levering - Huizen - 01-07

Montage

Prefabmaat levert prefab elementen voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Hiernaast koppelen we ook partijen met elkaar, of een consument of een bouwbedrijf nou een montagepartij zoekt, wij zorgen voor een betrouwbare partij in elke uithoek van het land.

Casco montage via prefabmaat

Wind-en waterdicht binnen een dag

Geleverd vanaf 5 wekdagen

Niek Wopereis

Bekijk alle projecten

 

 

Super snel en zonder zorgen meer wooncomfort en ruimte

 

Wij koppelen gespecialiseerde prefab bouwers graag met jou! We zijn ervan overtuigd dat bouwen leuk moet blijven. Wij hebben landelijke dekking als het gaat om het monteren van prefab elementen. Wij leveren de prefab elementen, zorgen dat onze montagematen bij jullie op de stoep staan op het moment van leveren en binnen een dag staat jouw prefab aanbouw, dakkapel of bijgebouw. We kunnen de prefab elementen leveren incl. ingebouwde kozijnen, gevelbekleding, daklicht, ingebouwde wandcontactdozen en biobased isolatie.

 

Zo heb je geen weken lang bouwvakkers over de vloer maar binnen een dag jouw prefab oplossing wind-en waterdicht geplaatst. Zo kan je snel genieten van wat jullie woning voorziet van meer wooncomfort en ruimte.

Winnaar Youwe B2B Shopping Award 2024

Lees hier het hele verhaal
Winnaar Youwe B2B Shopping Award 2024

 

 

Zo snel kan het gaan!

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Bouwbeurs2023_image
Landelijke dekking Prefabmaat

Een betrouwbare montagemaat in het hele land

Interesse in onze montagematen? Samen met jou zoeken we naar de beste oplossing voor jouw projecten. Hebben we nog geen oplossing? Dan zoeken wij die speciaal voor jou in ons netwerk.

Zoek je een montagemaat? Wij staan voor je klaar, via de chat, telefoon en mail.

10+
Aangesloten fabrieken
300%
Sneller dan de concurrent
104+
Tevreden vakmensen
201+
Gerealiseerde projecten

Vind jouw montagemaat

Foto Rob