Dakkapel Delden

Prefab dakkapellen

Geen lange wachttijden, geen ingewikkelde processen. Bij Prefabmaat maken we het jou zo makkelijk mogelijk. Binnen 10 werkdagen leveren we de dakkapel op een locatie naar keuze. En als je wilt, kunnen we zelfs leveren op hoogte. Ontdek nu hoe wij jouw dakkapel project op maat kunnen realiseren!

Levering en hijsen op locatie

Vanaf 10 werkdagen geleverd

Maximale ontwerpvrijheid

Contact opnemen met Niek

Meer weten? Niek helpt je graag!

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Bouwbeurs2023_image

Vragen of hulp nodig?

Wil je meer weten over onze prefab dakkapellen, het inmeten of het plaatsen? Prefabmaat is een online bedrijf, maar met échte mensen. Neem contact op met één van onze medewerkers via de chat, telefoon of mail. Wij staan iedere dag voor je klaar en helpen je graag!

Neem contact op

De levering en het plaatsen van een prefab dakkapel

HubSpot Video

Prefab dakkapel maken

Dak op, meten, dak weer af, zagen en dat meerdere keren per dag. Dat kan sneller, zo vinden én weten wij. Want met een prefab dakkapel van Prefabmaat zorgen we ervoor dat jij tijd wint in plaats van verliest. Zowel in het bestelproces als bij het plaatsen. Je hebt keuze uit een 1-, 2-, 3- of 4-delige dakkapel.

Vraag jouw project aan, op basis van de ingevoerde gegevens genereren we een werktekening, zodat wij na afronding van de bestelling direct aan de bak kunnen. Vanaf 10 werkdagen later kan je de dakkapel al plaatsen. Snel, toch? We nemen altijd persoonlijk contact op zodat je er zeker weet dat jouw project goed afgerond wordt.

 

productinformatie_dakkapellen

Afwerking

Voor de afwerking van de prefab dakkapel worden hoogwaardige materialen gebruikt. De binnenaftimmering gebeurt op basis van wit gegronde MDF-platen die watervast verlijmd zijn. De dakaansluiting is van lood en de dakbedekking van EPDM. Overige elementen van de afwerking kunnen zelf worden bepaald.

 

Zijwang en voorkapIMG_7039-1

Voor de zijwang en voorkap heb je de keuze uit een onderhoudsvrije gladde plaat of Keralit liggend of staand rabat. Wanneer je kiest voor een onderhoudsvrije gladde plaat voor de zijwangen, dan betekent dit dat deze helemaal strak afgewerkt worden met een stalen plaat in een kleur naar keuze. Hierdoor krijgt de prefab dakkapel een moderne uitstraling. Doordat de plaat van staal is, is de dakkapel onderhoudsvrij en hoeft deze niet geschilderd te worden.

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat ongevoelig is voor weersinvloeden. Hierdoor blijft de dakkapel jaren mooi en strak afgewerkt. Ook bij deze afwerking hoeft de prefab dakkapel nooit meer geschilderd te worden. Bij Prefabmaat heb je de keuze om de Keralit delen liggend of staand aan te laten brengen.

 

Daktrim

De boei kan worden afgewerkt met een strakke kap in een kleur naar keuze, waardoor de prefab dakkapel een moderne uitstraling krijgt. Daarnaast is het mogelijk om de boei af te laten werken met een zinken kap met een kraal. Dit zorgt juist weer voor een wat authentiekere uitstraling.

 

Daktrim

 

Inclusief kozijnen

Onze prefab dakkapellen zijn van hoogwaardige kwaliteit. We leveren al onze prefab dakkapellen inclusief kozijnen. Je hebt hierbij de keuze uit houten of kunststof kozijnen en vast glas of een draaikiepraam.

 

Rolluiken en screens

Tot slot is het mogelijk om opbouwrolluiken of screens toe te voegen aan je kozijnen. Deze worden standaard met motor op solarenergie geleverd, waardoor het niet nodig is om hiervoor kabels te trekken. De screens worden geleverd met een doek in de kleur grijs antraciet of grijs-zand. De rolluiken zijn leverbaar in antraciet grijs (RAL 7016), crème (RAL 9001) of wit (RAL 9010).

 

Dakkapel Kleuren prefab dakkapel

Naast de afwerking bepaal je bij ons ook de kleuren van de diverse onderdelen van de dakkapel zelf. Er is hierbij keuze uit wit (RAL 9010), crème wit (RAL 9001) en antraciet grijs (RAL 7016). Het is mogelijk om per onderdeel een andere kleur te kiezen. De kozijnen kunnen daarnaast afgewerkt worden met een houtnerf folie om een meer authentieke look aan de prefab dakkapel te geven.

Afmetingen

Wanneer je het dakkapel hebt ingemeten en je weet welke afmeting je moet hebben voor jouw prefab dakkapel, dan kun je bij Prefabmaat gemakkelijk beginnen met samenstellen vanaf een aantal afmetingen. Zo kun je bij ons kiezen uit prefab dakkapellen van 2 meter, 3 meter, 4 meter en 5 meter. Zo zit er voor jou als vakman altijd wel een juiste afmeting tussen waarmee je van start kunt!

Kosten

Bij Prefabmaat hebben we geen standaardmaten, waardoor ook de kosten per dakkapel variëren. Vraag je project aan en wij komen zo snel mogelijk met een prijsopgave. Liever direct prijzen weten? Meld je dan aan als Maatje en krijg exclusief toegang tot onze configurator. Hier kun je jouw dakkapel gemakkelijk samenstellen en direct zien wat de kosten gaan zijn, makkelijk toch? 

Levering en hijsen

Voor de levering van jouw dakkapel brengen we een bedrag van € 100,- in rekening. Tegen een meerprijs van slechts € 195,- zorgen we dat de dakkapel direct vanaf de vrachtwagen op het dak gehesen wordt. Het is tegen betaling mogelijk om je dakkapel op een specifieke tijd te laten leveren. Voor levering vóór 8:00 uur betaal je € 75,- extra, voor levering vóór 13:00 uur is dit € 50,-. Op de dag van levering neemt onze transporteur contact met je op om het levermoment af te stemmen. Op de dag van levering belt de chauffeur een half uur voor aankomst, zodat je precies weet wanneer wij er zijn.

Plaatsing

Het plaatsen van een prefab dakkapel is een stuk eenvoudiger dan het zelf timmeren van een dakkapel of werken met een bouwpakket, aangezien wij de dakkapel in al geheel op maat en volgens wens leveren. Voor een uitgebreide handleiding over het plaatsen van je dakkapel verwijzen we je graag door naar onze kennisbank.

 

Dakkapel levering

 

Reviews

Arjan Volkerink van Volkerink Bouw

17/12/22

Top product.

Gemak

Snelheid

Het product

Levering

Door Prefabmaat bieden wij weer dakkapellen aan! Wij boden eigenlijk al jaren geen dakkapellen meer aan, omdat het werk zwaar is en het veel tijd kost. Door de configurator en de snelle levertijd van Prefabmaat kunnen wij snel schakelen met klanten, ideaal dus! Ook voor een uitbouw zijn de HSB wanden met dak ideaal, vooral omdat de kraan helpt assisteren met de zware materialen.

12 mensen vonden dit hulpvol

Rinse Rotink van Rotink Bouw

27/12/22

Super makkelijke configurator en een top product.

Gemak

Snelheid

Het product

Levering

De configurator werkt prettig en snel. Hiermee kan ik een dakkapel of aanbouw aan een woning stukken sneller klaar maken. De snelle levertijd is ideaal en het direct op de plek hijsen zorgt ervoor dat ik niet zwaar hoef te tillen. Het leuke is dat wij in een vroeg stadium al meegedacht hebben met het concept en ook nu nog regelmatig worden gevraagd voor uitbreidingen en optimalisaties.
2 mensen vonden dit hulpvol

Ruud Pierik van Raanhuis Bouw

24/12/22

Efficient en snel.

Gemak

Snelheid

Het product

Levering

Met Prefabmaat kunnen wij meer projecten aanpakken, doordat een deel van de werkzaamheden, die normaal onze vakmensen op de bouw deden, nu in de fabriek worden gedaan. Dit scheelt ons veel tijd. Vakmensen zijn schaars, hiermee wordt daar dus op ingespeeld. De configurator werkt makkelijk en de snelle levertijd is voor ons ideaal!

16 mensen vonden dit hulpvol

Wil jij ook onze maat worden?

Foto Rob (1)