Dakkapel met screens

Dakkapel kadermodel

Een dakkapel wordt geplaatst op een schuindak om meer ruimte te creëren. Nu bieden wij twee soorten dakkapellen aan. Namelijk traditionele en kadermodel dakkapellen. Bekijk ons aanbod in kadermodel dakkapellen.

Hulp bij jouw projecten en hulp op locatie

Contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat

Dakkapel geplaatst in een paar uur

Wat kost een dakkapel? Wij hebben alle kosten onder elkaar gezet.

Erik Hofhuis

Zelfbouwer

5,0

Uitbouw was snel geleverd. Zeer gemakkelijk te plaatsen. Prettige en duidelijke manier van communiceren. Wanneer wij hen nodig hadden of vragen hadden, waren zij gemakkelijk en snel te bereiken.

Fabian Dijkstra

5,0

Ze denken daar goed met je mee in alle opzichten. Prijs is concurrerend, levering volgens planning. Dus ik ben tevreden.

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Winnaar Joris Roelink van Prefabmaat neemt Bouwbeurs Awards in ontvangst

Bekijk hoe wij een dakkapel plaatsen

Kadermodel dakkapel

We hebben twee verschillende soorten dakkapellen. Een daarvan is het kadermodel dakkapel. Wat deze variant wel heeft en een traditionele dakkapel niet is een frame en vaak een moderne uitstraling. Dit frame biedt ondersteuning en structuur voor de dakkapel. Zoals eerder vermeld heeft het ook vaak een moderne uitstraling en is dit een vaak gekozen product als het gaat om prefab (ver)bouwen. Deze dakkapellen zijn vaak gemaakt van aluminium.

Verschillende stijlen en formaten

Kadermodellen kunnen variëren in verschillende stijlen. Maar wat betekent dit? Doordat dit model een frame bevat zijn er een stuk meer mogelijkheden om verschillende stijlen te kiezen. Specifieke wensen van klanten kunnen beter verwerkt worden met dit model in vergelijking met onze andere opties. Ook met formaten kan makkelijker gespeeld worden. Bij Prefabmaat wordt alles op maat gemaakt en worden alle wensen van klanten al in de fabriek verwerkt.

 

Wat houden Prefab dakkapellen in?

Dat is heel simpel, je hoeft geen frame meer te timmeren op negen meter hoogte. We zorgen ervoor dat een prefab dakkapel (een complete dakkapel met alles erop en eraan) wordt gehesen bovenop het dak. Het enige wat dan nog te doen staat is de montage. Dit betekent dus minder zorgen, minder gedoe en lekker bouwen.

Heb je nog meer vragen?

We begrijpen het als je vragen hebt over zaken die gaan over ingewikkelde onderwerpen als de opbouw van onze dakkapellen. Onze experts staan elke dag klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen om jouw project tot een geslaagd project te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en misschien staat jouw dakkapel volgende week wel bij je op de stoep.

Kies jouw prefab dakkapel!

Niek (1)