Screens in dakkapel

Dakkapel traditioneel

Een dakkapel wordt geplaatst op een schuindak om meer ruimte te creëren. Nu bieden wij twee soorten dakkapellen aan. Namelijk traditionele dakkapellen en kadermodel dakkapellen. Bekijk ons aanbod in traditionele dakkapellen.

Hulp bij jouw projecten en hulp op locatie

Contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat

Dakkapel geplaatst in een paar uur

Wat kost een dakkapel? Wij hebben alle kosten onder elkaar gezet.

Erik Hofhuis

Zelfbouwer

5,0

Uitbouw was snel geleverd. Zeer gemakkelijk te plaatsen. Prettige en duidelijke manier van communiceren. Wanneer wij hen nodig hadden of vragen hadden, waren zij gemakkelijk en snel te bereiken.

Fabian Dijkstra

5,0

Ze denken daar goed met je mee in alle opzichten. Prijs is concurrerend, levering volgens planning. Dus ik ben tevreden.

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Winnaar Joris Roelink van Prefabmaat neemt Bouwbeurs Awards in ontvangst

Bekijk hoe wij een dakkapel plaatsen

Kadermodel dakkapel

We hebben twee verschillende soorten dakkapellen. Een daarvan is de tarditionele dakkapel. Wat deze variant wel heeft en het kadermodel niet is een klassiek uiterlijk. Deze dakkapellen hebben vaak schuine daken die overeenkomen met het dak van het huis. Ze worden voornamelijk gemaakt van hout en passen goed bij oudere en traditionele woningen

Verschillende stijlen en formaten

Zoals eerder benoemd worden traditionele dakkapellen vaak geplaatst op traditionele en oudere huizen. Dit omdat de uitstraling van deze dakkapellen hier beter bij passen. Uiteindelijk wordt hier toch veel naar gekeken en daarom hebben we ervoor gekozen om hier ook meerdere varianten van aan te bieden. 

Wat houden Prefab dakkapellen in?

Dat is heel simpel, je hoeft geen frame meer te timmeren op negen meter hoogte. We zorgen ervoor dat een prefab dakkapel (een complete dakkapel met alles erop en eraan) wordt gehesen bovenop het dak. Het enige wat dan nog te doen staat is de montage. Dit betekent dus minder zorgen, minder gedoe en lekker bouwen.

Heb je nog meer vragen?

We begrijpen het als je vragen hebt over zaken die gaan over ingewikkelde onderwerpen als de opbouw van onze dakkapellen. Onze experts staan elke dag klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen om jouw project tot een geslaagd project te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en misschien staat jouw dakkapel volgende week wel bij je op de stoep.

Kies jouw prefab dakkapel!

Niek Wopereis