Houtskeletbouw (schuur)woningen

Houtskeletbouw is een populaire bouwmethode die steeds vaker wordt toegepast bij het bouwen van woningen en schuren. Houtskeletbouw is een duurzame en milieuvriendelijke manier van bouwen, waarbij gebruik wordt gemaakt van houten balken en platen als dragende elementen.

Houtskeletbouw huis 

Een houtskeletbouw huis is een woning waarbij het skelet van het huis volledig uit hout bestaat. Dit heeft als voordeel dat het huis snel gebouwd kan worden en dat het een goede isolatie biedt. Houtskeletbouw woningen zijn energiezuinig en hebben een lage CO2-uitstoot. Daarnaast zijn ze gemakkelijk aan te passen aan individuele wensen en smaken.

Houtskeletbouw schuurwoning

Een houtskeletbouw schuurwoning is een woning waarbij het ontwerp is gebaseerd op een schuur. Dit type woning is populair vanwege de landelijke uitstraling en de grote open ruimtes die het biedt. Een houtskeletbouw schuurwoning is gemakkelijk aan te passen aan de individuele wensen van de eigenaar en kan op maat worden gemaakt.

Houtskeletbouw schuurwoning prijzen

De prijzen van een houtskeletbouw schuurwoning zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het ontwerp, de grootte en het gebruikte materiaal. Over het algemeen zijn houtskeletbouw woningen goedkoper dan traditionele woningen van baksteen en beton. Kom met ons in contact en wij maken een prijsopgave.

Houtskeletbouw schuur

Een houtskeletbouw schuur is een bijgebouw dat ook volledig uit hout is opgetrokken. Dit type schuur is populair vanwege de duurzaamheid, de lage CO2-uitstoot en de snelle bouwtijd. Een houtskeletbouw schuur kan dienen als opslagruimte, werkruimte of als extra leefruimte.