Meer verdienen met een tuinberging?

Bereikbaar van 07:00 - 22:00

Levertijd vanaf 5 werkdagen

Levering en hijsen op locatie

Meer verdienen én tijd besparen? Door prefab te bouwen werk je een stuk sneller, bespaar je tijd en als je het slim aan pakt kan je meer geld verdienen. Hoe dan? Dat leggen wij uit in onze prefab klantcases. Via de onderstaande knop download jij de klantcase van een geïsoleerde prefab tuinberging. In deze case laten wij zien hoe je meer geld kan verdienen met de bouw van een tuinberging door te kiezen voor prefab.

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal

Onze prefab tuinberging

Een prefab tuinberging biedt tal van voordelen ten opzichte van traditioneel gebouwde constructies. Het grootste voordeel is dat het grootste deel van het werk al in de fabriek is gedaan, waardoor de installatie veel sneller en efficiënter verloopt. Bij ons wordt de tuinberging opgebouwd uit prefab houtskeletbouw elementen, waarbij wij de hoogwaardig geïsoleerde wanden inclusief de kozijnen produceren en zelfs het dak speciaal op maat maken voor jouw project. Vervolgens leveren wij de elementen op de gewenste dag en tijdstip op locatie van jouw project. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een goede fundering. Op de dag van installatie hijsen wij de elementen direct vanaf de vrachtwagen op de juiste plek, waardoor jij geen zwaar werk hoeft te verrichten. Binnen een paar uur staat het casco van jouw prefab schuur op zijn plek. Vervolgens kan jij direct aan de slag met de afbouw van de schuur: het dak waterdicht maken, de gevelbekleding aanbrengen, de binnenafwerking en de installaties.

Alle prefab elementen inclusief kozijnen vanaf 7 werkdagen geleverd

In één week het project opgeleverd

Minder zwaar werk en sneller resultaat

Persoonlijk contactpersoon

Prefab bouwen is een nieuwe manier van bouwen en dat kan spannend zijn, daarom helpen wij jou! Als Maatje krijg je een persoonlijk contactpersoon toegewezen. Jouw contactpersoon staat 24/7 voor je klaar. Als je het prettig vindt maken we eerst fysiek kennis voor we zaken doen.

Alles via één plek

Tijdens je dagelijkse werk staat alles roodgloeiend: je telefoon, de mail en op het project krijg je ook veel vragen.. Als Maatje krijg je toegang tot je eigen omgeving van waaruit je alles doet: prijzen berekenen, je projecten beheren, inzicht in bestellingen en veel meer. Alles overzichtelijk en eenvoudig op één plek.

Prettige betalingscondities

Wij bieden altijd de scherpste prijs. Maar ook extra ruime betalingscondities. Je kan betalen op de manier zoals jij dat het liefste doet: vooraf, in termijnen of achteraf. We vinden een manier die het beste bij jou past. Wel zo makkelijk toch? Vraag naar de voorwaarden.

Dit moet je weten
Hoge kwaliteit

Onze prefab oplossingen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Prefabmaat leveren we namelijk alleen producten van de beste leveranciers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Inclusief kozijnen

We leveren al onze prefab oplossingen inclusief houten, kunststof of aluminium kozijnen. Zowel in onze HSB wanden als in de dakkapel wordt het in de fabriek al gemonteerd. Hiermee spaar je veel tijd op de bouwplaats en je rug!

Levering

Wij leveren al onze prefab producten door heel Nederland. Voor een meerprijs is het zelfs mogelijk om producten op de juiste hoogte te hijsen!

Configureer je aanbouw

Het is nu ook mogelijk om bij Prefabmaat je gehele aanbouw prefab te bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Hulp nodig bij je bestelling?

Wij snappen dat een eerste aanvraag best spannend kan zijn. Daarom helpen wij jou met je eerste projecten. Samen stellen we de uitvoering, maatvoering en details vast en engineeren we het hele project. Geen verassingen, gegarandeerd! Neem contact met ons op via de button hieronder, wij helpen je graag.

Toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op