De rechterhand van iedere bouwer en ZZP'er

Uitsluitend voor kleinschalige projecten

HSB wanden vanaf 5 werkdagen

Kozijnen vanaf 5 werkdagen

Daken vanaf 5 werkdagen

Dakkapellen vanaf 10 werkdagen

Totaaloplossing (aanbouw, dakopbouw, bijgebouw, woning) vanaf 20 werkdagen!

Ontdek de voordelen van prefab voor jouw werk
Muisklik icoon
Meld je gratis aan
Hand schudden icon
Kennismaken
Foto Hengevelde

Bouw sneller en eenvoudiger!

Als bouwbedrijf heb je dagelijks te maken met veel uitdagingen. Je moet ervoor zorgen dat projecten op tijd, binnen het budget en met hoge kwaliteit worden opgeleverd. Daarnaast zijn vakmensen schaars. Bij Prefabmaat maken wij het werk voor een bouwbedrijf een stuk gemakkelijker. Wij maken prefab (ver)bouwen mogelijk in de kleinschalige bouw. Wij pakken de regie in prefab voor jouw projecten. Samen komen we hierdoor tot de beste resultaten. Jij kunt jouw vakmensen effectiever inzetten en meer projecten oppakken, wij zorgen ervoor dat jouw projecten snel en eenvoudig verlopen. Bij Prefabmaat bestel je prefab oplossingen voor ieder project, denk aan: aanbouwen, dakopbouwen, bijgebouwen, dakkapellen, woningen en nog veel meer. Wij bieden een totaal oplossing, dus wanden, kozijnen, daken, etc. Ontdek zelf de voordelen van Prefabmaat en meld je kosteloos aan als Maatje, dan nemen wij contact met jou op.

Meer en grotere projecten uitvoeren

Zet vakmensen effectiever in

Onze professionals helpen met jouw projecten in prefab

Wat kunnen wij voor jou doen?

tag

Persoonlijk contactpersoon

Prefab bouwen is een nieuwe manier van bouwen en dat kan spannend zijn, daarom helpen wij jou! Als Maatje krijg je een persoonlijk contactpersoon toegewezen. Jouw contactpersoon staat 24/7 voor je klaar. Als je het prettig vindt maken we eerst fysiek kennis voor we zaken doen.

passer

Alles via één plek

Tijdens je dagelijkse werk staat alles roodgloeiend: je telefoon, de mail en op het project krijg je ook veel vragen.. Als Maatje krijg je toegang tot je eigen omgeving van waaruit je alles doet: prijzen berekenen, je projecten beheren, inzicht in bestellingen en veel meer. Alles overzichtelijk en eenvoudig op één plek.

Projecten via Prefabmaat

Extra projecten uitvoeren

Naast dat we jou helpen met al jouw projecten, is het ook mogelijk om projecten via ons toegewezen te krijgen. Vele particulieren weten inmiddels het bestaan en de voordelen van prefab en willen hun project op die manier uitgevoerd hebben.

Tweevoudig Bouwbeurs winnaar en Prefab Award

Lees hier het hele verhaal
Bouwbeurs