01-06 - Levering

Bouw sneller en eenvoudiger!

Als bouwbedrijf heb je dagelijks te maken met veel uitdagingen. Je moet ervoor zorgen dat projecten op tijd, binnen het budget en met hoge kwaliteit worden opgeleverd. Bij Prefabmaat maken wij het werk voor een bouwbedrijf een stuk gemakkelijker. Als Maatje kun je kant-en-klare producten gemakkelijk uitrekenen, bewaren en bestellen via onze online omgeving. Bij Prefabmaat bestel je prefab oplossingen voor ieder project, denk aan: houtskeletbouw wanden, daken, aanbouwen, dakkapellen, kozijnen en nog veel meer.  Ontdek zelf de voordelen van Prefabmaat en meld je kosteloos aan als Maatje.

Meer en grotere projecten uitvoeren

Zet vakmensen effectiever in

Onze professionals helpen met jouw projecten in prefab

Wat doen wij?

HubSpot Video

Hoe werkt het?

1
Vraag je project aan

Vraag je project aan

Je stuurt ons jouw project toe. Wij gaan aan de slag en maken hier een voorstel van in prefab met daarbij een offerte. 

2
Contact

Persoonlijk contact

Wij nodigen je graag uit in één van onze fabrieken, of we komen bij jou langs om het project door te nemen en kennis te maken. 

Hierna passen we het voorstel aan, naar jouw wensen en eisen. 

3
Bestellen en engineeren

Opdracht en enginering

Nadat je akkoord bent en het project voor jou in uitvoering gaat, werken wij de werktekeningen uit en bevestigen alles. 

We stemmen het leveren en hijsen af. 

4
Productie

Produceren

Nadat je akkoord bent met het tekenwerk, gaan wij de onderdelen produceren. Wij zorgen ervoor dat alles samen komt en dat het in één keer wordt geleverd op de bouwplaats.

5
Leveren en hijsen

Leveren en hijsen

Op de afgesproken dag komen wij de elementen leveren en wanneer het mogelijk is hijsen. Jij monteert alles, hierna kun je direct beginnen met de afbouw. 

Handig hé?!

Headerimage

Wanneer is Prefabmaat voor jou geschikt?

Wij ontzorgen jou bij jouw bouwprojecten, van berekenen tot inkoop, tijdige levering en ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op het realiseren van gave bouwprojecten! 

Bij Prefabmaat krijg je als Maatje toegang tot jouw eigen omgeving van waaruit je alles regelt. Gemakkelijk, overzichtelijk en snel! Alle materialen voor jouw klussen vanuit één omgeving, één leverancier, één contactpersoon en op het moment geleverd zoals je had afgesproken. Zou dat niet makkelijk zijn?

Wanneer je vakmensen effectiever wilt inzetten

Als je grotere projecten wilt aanpakken

Als je slimmer en sneller wilt bouwen

Wanneer jij ook ziet dat prefab de toekomst is!

Als je het morgen anders wilt doen dan vandaag

Wanneer je wilt groeien als bedrijf, met minder stress

tag

Persoonlijk contactpersoon

Prefab bouwen is een nieuwe manier van bouwen en dat kan spannend zijn, daarom helpen wij jou! Als Maatje krijg je een persoonlijk contactpersoon toegewezen. Jouw contactpersoon staat 24/7 voor je klaar. Als je het prettig vindt maken we eerst fysiek kennis voor we zaken doen.

passer

Alles via één plek

Tijdens je dagelijkse werk staat alles roodgloeiend: je telefoon, de mail en op het project krijg je ook veel vragen.. Als Maatje krijg je toegang tot je eigen omgeving van waaruit je alles doet: prijzen berekenen, je projecten beheren, inzicht in bestellingen en veel meer. Alles overzichtelijk en eenvoudig op één plek.

Projecten via Prefabmaat

Extra projecten uitvoeren

Naast dat we jou helpen met al jouw projecten, is het ook mogelijk om projecten via ons toegewezen te krijgen. Vele particulieren weten inmiddels het bestaan en de voordelen van prefab en willen hun project op die manier uitgevoerd hebben.

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Award_publieksprijs

Vragen? Neem contact met ons op!

Foto Rob (1)