Meld je nu aan - Niek

Bouw sneller zonder gedoe, word Maatje

Krijg als Maatje toegang tot een exclusieve omgeving waar je kant-en-klare producten kan uitrekenen, bewaren en zelfs bestellen. Bovendien ben je als Maatje verzekerd van de scherpste prijs en de beste betalingscondities. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze Maatjes. Je kunt je direct via de onderstaande button aanmelden, maar als je meer wilt weten over onze diensten, nodigen we je uit om contact op te nemen. Zo kunnen we samen bekijken of het Maatje zijn bij Prefabmaat aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Binnen 24u rekenen wij jouw projecten uit

Hulp bij jouw projecten en hulp op locatie

Contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Joris bij de bouwbeurs
Fabrieks foto

Waarom kiezen voor Prefabmaat

Bij Prefabmaat krijg je als Maatje toegang tot jouw eigen omgeving van waaruit je alles regelt. Gemakkelijk, overzichtelijk en snel! Alle materialen voor jouw klussen vanuit één omgeving, één leverancier, één contactpersoon en op het moment geleverd zoals je had afgesproken. Zou dat niet makkelijk zijn?

Productconfiguratoren voor het berekenen, tekenen en bestellen

Calculaties, offertes, constructieberekeningen, werkvoorbereiding en materiaalbestellingen

Extreem snelle levertijden en gunstige prijzen

Persoonlijk contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat

tag

Persoonlijk contactpersoon

Prefab bouwen is een nieuwe manier van bouwen en dat kan spannend zijn, daarom helpen wij jou! Als Maatje krijg je een persoonlijk contactpersoon toegewezen. Jouw contactpersoon staat 24/7 voor je klaar. Als je het prettig vindt maken we eerst fysiek kennis voor we zaken doen.

passer

Alles via één plek

Tijdens je dagelijkse werk staat alles roodgloeiend: je telefoon, de mail en op het project krijg je ook veel vragen.. Als Maatje krijg je toegang tot je eigen omgeving van waaruit je alles doet: prijzen berekenen, je projecten beheren, inzicht in bestellingen en veel meer. Alles overzichtelijk en eenvoudig op één plek.

betaling

Prettige betalingscondities

Wij bieden altijd de scherpste prijs. Maar ook extra ruime betalingscondities. Je kan betalen op de manier zoals jij dat het liefste doet: vooraf, in termijnen of achteraf. We vinden een manier die het beste bij jou past. Wel zo makkelijk toch? Vraag naar de voorwaarden.

Dit moet je weten
HSB wand
Hoge Kwaliteit

Onze prefab oplossingen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Prefabmaat leveren we namelijk alleen producten van de beste leveranciers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Niek bij een levering
Inclusief kozijnen

We leveren al onze prefab oplossingen inclusief houten, kunststof of aluminium kozijnen. Zowel in onze HSB wanden als in de dakkapel wordt het in de fabriek al gemonteerd. Hiermee spaar je veel tijd op de bouwplaats en je rug!

Levering van Prefabmaat
Levering

Wij leveren al onze prefab producten door heel Nederland. Voor een meerprijs is het zelfs mogelijk om producten op de juiste hoogte te hijsen!

Levering_2
Volledig op maat gemaakt

Onze prefab oplossingen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Prefabmaat leveren we namelijk alleen producten van de beste leveranciers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Aanbouw
Configureer je aanbouw

Het is nu ook mogelijk om bij Prefabmaat je gehele aanbouw prefab te bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Joris Deal

‍Kwaliteitsproducten uit Nederlandse fabrieken

Altijd de beste kwaliteit producten geleverd wanneer jij dat wil. Wij leveren HSB elementen en dakkapellen, zelfs met ingebouwde kozijnen. Het is ook mogelijk om een complete houtskelet aanbouw, uitbouw of chalet aan te vragen. Voor alles zoeken wij een prefab oplossing. Bieden we iets niet? Vraag het aan en dan zoeken we het voor jou. Wij hebben een groot netwerk in de maakindustrie in Nederland. Daarnaast biedt bouwen met Prefabmaat niet alleen voordeel aan de ZZP'er, ook voor een fabriek is werken met Prefabmaat een lucratieve werkwijze omdat wij volledig geautomatiseerd de machines aansturen vanuit ons platform.

 

Toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem Contact op