WhatsApp Image 2023-05-05 at 15.58.27 (3)

Snel en eenvoudig (ver)bouwen

Bij Prefabmaat begrijpen we dat het (ver)bouwen van jouw woning spannend is en dat er veel bij komt kijken. Wij zijn er om jou te helpen! 

Met ons kun jij veel sneller jouw project voltooien, zodat je in korte tijd kunt genieten van jouw aanbouw, bijgebouw of complete woning. 

Niet wekenlang bouwvakkers over de vloer, maar effectief en snel de bouw klaar. Of je nu zelf bouwer bent, of je een bouwer zoekt die de klus gaat klaren, wij zijn ook jouw Maat! 

Hulp bij jouw projecten en hulp op locatie

Landelijke dekking met montagepartijen

Jouw project razendsnel klaar

Totaal oplossing in prefab

Wat doen wij? 

HubSpot Video

Hoe gaat het in zijn werk?

1
Aanvraag prefab project

Vraag je project aan

Je stuurt ons jouw project toe. Wij gaan aan de slag en maken hier een voorstel van in prefab. Met daarbij een vrijblijvende offerte! 

2
Afspraak op locatie

Afspraak op locatie

Wanneer het project concreet is en je ons voorstel interessant vind, maken we graag een afspraak om alles door te nemen. Dit kan op de bouwplaats, in één van de fabrieken of bij ons op kantoor. 

Hierna passen we het voorstel aan, naar jouw wensen en eisen. 

3
Opdracht

Opdracht en enginering

Na alle aanpassingen en wensen gaan wij aan de slag om de werktekeningen uit te werken en bevestigen wij alles. We stemmen het leveren en mogelijk hijsen af. 

4
Produceren

Produceren

Nadat alles akkoord is met het tekenwerk, gaan wij de onderdelen produceren. Wij zorgen ervoor dat alles samen komt en dat het in één keer wordt geleverd bij jou! 

5
Icoon vrachtwagen

Afleveren

Wij leveren alle onderdelen bij jou voor jouw project, wanneer het mogelijk is hijsen wij de onderdelen op zijn precies plaats! 

Kozijnen plaatsen Prefabmaat

Bouwen is complex geworden

Bouwbedrijven en vakmensen zijn allemaal razend druk. Daarnaast zijn er veel regels waar aan gehouden moet worden. Terwijl jij niet jaarlijks een verbouwing uitvoert of een woning realiseert. 

Prefabmaat maakt bouwen weer eenvoudig en snel. Hoe? Wij zijn de one-stopshop voor jouw aanbouw, bijgebouw of woning. Dit doen wij door het toepassen van prefab, dat al tijden wordt toegepast bij grotere projecten. 

Wij kunnen jou begeleiden van vergunningsaanvraag tot en met oplevering. Door ons netwerk van vakkundige bouwbedrijven, kunnen wij ook zorgen dat de montage wordt verricht. Ideaal!? 

 

Sneller (ver)bouwen door het toepassen van prefab

Geen verrassingen tijdens het proces omdat we alles van tevoren samen bedenken

Snel schakelen is ons DNA

Een digitaal bedrijf, maar met echte professionals

Hoge kwaliteit omdat alles in goed geconditioneerde fabrieken wordt gemaakt

Gerealiseerd project

Icoon Chat

Persoonlijk contactpersoon

Prefab bouwen is een nieuwe manier van bouwen en dat kan spannend zijn, daarom helpen wij jou! Wij zijn jou persoonlijke contactpersoon. Jouw contactpersoon staat 24/7 voor je klaar. Als je het prettig vindt maken we eerst fysiek kennis voor we zaken doen.

Muisklik icoon

Alles via één plek

Het gehele project kun je bij ons aanvragen. Met behulp van onze configurator helpen wij veel klanten. Jouw project wordt precies op maat gemaakt, wat ervoor zorgt dat alles snel geplaatst kan worden!

user

Landelijke dekking met montagepartners

Wij werken samen met montagepartners die de gehele (ver)bouw kan verzorgen. Dit zijn onze Maatjes. Ze zijn gewend om met onze producten te werken en om hun projecten in prefab uit te voeren. We schakelen een Maatje in, vanaf het moment dat het project concreet is.

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Joris Roelink van Prefabmaat neemt Bouwbeurs Awards in ontvangst

Vraag jouw project aan!

Niek (1)