Luuk - Groen

Bouwen met weinig overlast?

Het (ver)bouwen van jouw woning is spannend en complex en er komt veel bij kijken. Terwijl je zelf ook hartstikke druk bent! Wij zijn er om jou te helpen! 

Wij maken bouwen eenvoudig en snel. Hoe?

Prefab bouwen is al sinds jaar en dag de standaard in grote projecten. Echter bij kleinere projecten wordt dit nog niet veel toegepast. 

Daar brengen wij verandering in! 

Wij zijn er voor de zelfbouwers met rechterhanden, maar ook de mensen met linkerhanden die graag ontzorgt willen worden. 

Niet wekenlang bouwvakkers over de vloer, maar simpel en snel klaar. Of je nu zelfbouwer bent, of je een bouwer zoekt die de klus gaat klaren, wij zijn jouw Maat! 

De snelste levertijden

Veel keuze

Voor zelfbouwers met rechterhanden en consumenten met linkerhanden

Jij wil toch niet maanden wachten totdat je project wordt gerealiseerd en vervolgens wekenlang bouwvakkers over de vloer?!

 

Hoe gaat dat in zijn werk:

Hoe gaat het in zijn werk?

1
Denkende man wit icon

Stap 1: Oriënteren

Totaal geen idee waar je rekening mee moet houden qua kosten? Wij hebben diverse cases uitgewerkt waarin wij wat voorbeelden hebben van opgeleverde projecten. Op basis van de indicatie kun jij kijken of het past binnen jouw budget. 

2
Planning en prijs wit icon

Stap 2: Concretiseren

Wanneer je concreet bent, op korte termijn het project wilt realiseren en de richtprijs past binnen jouw budget, komen wij graag bij jou langs, spreken alles door en meten we alles in. Eventuele extra werkzaamheden kunnen dan ook besproken worden. 

Wij werken het definitieve voorstel uit en maken een planning wanneer eea kan worden uitgevoerd. Het voordeel is dat we het direct kunnen starten en dat de doorlooptijd van het project kort is. 
Hierdoor kun jij snel genieten van extra leefruimte en heb je weinig overlast tijdens het project. 

3
Potloot en lineaal Wit

Stap 3: Visualiseren

Je wilt graag zien hoe het eruit komt te zien. Wil je houten gevelbekleding of toch metselwerk. Graag maken wij een 3D om te laten zien hoe het eruit komt te zien. 

De volgende stap is om jouw project nauwkeurig uit te werken. Dit is nodig, omdat er een constructieberekening moet worden gemaakt door een constructeur en omdat je van tevoren duidelijk wilt hebben hoe je het wilt hebben, zodat er achteraf geen gedoe is. 

Indien er uit dit traject zaken komen die invloed hebben op de prijs, dan zullen we dit gezamenlijk bespreken.

4
Planning en prijs wit icon (1)

Stap 4: Realisatie van het project

De daadwerkelijke montage gaat starten. De volgorde, het aantal dagen, etc. is afhankelijk van het type project, maar varieert tussen 1 en 5 werkdagen. Maar dat zullen we in deze stap verder afstemmen. 

Hierna kun je snel genieten van je extra leefruimte!

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Joris Roelink van Prefabmaat neemt Bouwbeurs Awards in ontvangst

Project doornemen?

Max - Groen

Bekijk de ervaringen met ons

https://26474953.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/26474953/Reviews%20foto/73x73%20(1).png

Erik Hofhuis

Goede service met persoonlijke aandacht

5/10

Uitbouw was snel geleverd. Zeer snel geplaatst. Prettige en duidelijke manier van communiceren. Wanneer wij hen nodig hadden of vragen hadden, waren zij gemakkelijk en snel te bereiken. Er werd meegedacht in verschillende mogelijkheden. Met ons volgende project willen wij graag weer een product van Prefab maat :)

08-07-2023

https://26474953.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/26474953/Reviews%20foto/73x73.png

Hamza Bouadli

Toppers!

5/10

Wij hebben een goede ervaring met PrefabMaat. Niek is langs geweest en heeft heel goed meegedacht over de mogelijkheden, hoogte, materiaal en levering! De levering was keurig op tijd en de uitbouw ziet er keurig uit! Kleine beschadiging op het hout is keurig verholpen door een schilder. Al met al een prima ervaring. Aan ons hebben ze een goede ambassadeur overgehouden.

14-07-2023

https://26474953.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/26474953/Reviews%20foto/73x73%20(3).png

Robin Rikkert

Top service & top kwaliteit!

5/10

Top service, top kwaliteit! Van begin tot eind uitstekend advies gehad met betrekking tot prefab onderdelen. De snelheid van levering was ook erg positief. Voorafgaand en tijdens transport werd ik tevens op de hoogte gesteld van de levering. De communicatie verliep dus perfect.

Producten werden exact geleverd zoals ze besteld waren. De kwaliteit van de producten en de snelheid waarmee ze geplaatst zijn, zijn ook super.

Prefabmaat, een echte aanrader voor iedereen.

26-04-2023