Bouw als ZZP'er sneller en zonder gedoe

Bereikbaar van 07:00 - 22:00

Levertijd vanaf 5 werkdagen

Levering en hijsen op locatie

Ook tot laat in de avond druk en zelfs in het weekend? Door prefab te bouwen hou je meer tijd over. Als Maatje van Prefabmaat werk je vanuit een eenvoudige online omgeving waar je kant-en-klare producten simpel kan uitrekenen, bewaren en zelfs bestellen. Bij Prefabmaat bestel je prefab oplossingen voor ieder project, denk aan: houtskeletbouw wanden, daken, aanbouwen, dakkapellen, kozijnen en nog veel meer. Al vanaf 5 werkdagen leveren wij producten rechtstreeks uit de fabriek op locatie en hijsen we het op de plek. Meer weten over de voordelen van Maatje worden? Lees op deze pagina meer. Of meld je gratis aan als Maatje en ontdek de voordelen van Prefabmaat.

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal

De voordelen van Maatje worden

Bij prefabmaat krijg je als Maatje toegang tot jouw eigen omgeving van waaruit je alles regelt. Gemakkelijk, overzichtelijk en snel! Alle materialen voor jouw klussen vanuit één omgeving, één leverancier, één contactpersoon en op het moment geleverd zoals je had afgesproken. Zou dat niet makkelijk zijn?  

Productconfiguratoren voor het berekenen, tekenen en bestellen

Calculaties, offertes, constructieberekeningen, werkvoorbereiding en materiaalbestellingen

Extreem snelle levertijden en gunstige prijzen

Persoonlijk contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat

Persoonlijk contactpersoon

Prefab bouwen is een nieuwe manier van bouwen en dat kan spannend zijn, daarom helpen wij jou! Als Maatje krijg je een persoonlijk contactpersoon toegewezen. Jouw contactpersoon staat 24/7 voor je klaar. Als je het prettig vindt maken we eerst fysiek kennis voor we zaken doen.

Alles via één plek

Tijdens je dagelijkse werk staat alles roodgloeiend: je telefoon, de mail en op het project krijg je ook veel vragen.. Als Maatje krijg je toegang tot je eigen omgeving van waaruit je alles doet: prijzen berekenen, je projecten beheren, inzicht in bestellingen en veel meer. Alles overzichtelijk en eenvoudig op één plek.

Prettige betalingscondities

Wij bieden altijd de scherpste prijs. Maar ook extra ruime betalingscondities. Je kan betalen op de manier zoals jij dat het liefste doet: vooraf, in termijnen of achteraf. We vinden een manier die het beste bij jou past. Wel zo makkelijk toch? Vraag naar de voorwaarden.

Dit moet je weten
Inclusief kozijnen

We leveren al onze prefab oplossingen inclusief houten, kunststof of aluminium kozijnen. Zowel in onze HSB wanden als in de dakkapel wordt het in de fabriek al gemonteerd. Hiermee spaar je veel tijd op de bouwplaats en je rug!

Volledig op maat gemaakt

We leveren geen standaardproducten, maar maken onze prefab producten voor jou op maat. Zo bepaal je zelf de afmetingen én de uitstraling ervan!

Hoge kwaliteit

Onze prefab oplossingen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Prefabmaat leveren we namelijk alleen producten van de beste leveranciers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Levering

Wij leveren al onze prefab producten door heel Nederland. Voor een meerprijs is het zelfs mogelijk om producten op de juiste hoogte te hijsen!

Configureer je aanbouw

Het is nu ook mogelijk om bij Prefabmaat je gehele aanbouw prefab te bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

‍Kwaliteitsproducten uit Nederlandse fabrieken

Altijd de beste kwaliteit producten geleverd wanneer jij dat wil. Wij leveren HSB elementen en dakkapellen, zelfs met ingebouwde kozijnen. Het is ook mogelijk om een complete houtskelet aanbouw, uitbouw of chalet aan te vragen. Voor alles zoeken wij een prefab oplossing. Bieden we iets niet? Vraag het aan en dan zoeken we het voor jou. Wij hebben een groot netwerk in de maakindustrie in Nederland. Daarnaast biedt bouwen met Prefabmaat niet alleen voordeel aan de ZZP'er, ook voor een fabriek is werken met Prefabmaat een lucratieve werkwijze omdat wij volledig geautomatiseerd de machines aansturen vanuit ons platform.

Toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op