Opgeleverde aanbouw in Apeldoorn

In de zomer van 2023 heeft Peter Esveld van Esveld Timmer- en Aannemersbedrijf deze mooie aanbouw in Apeldoorn gebouwd. Dit heeft hij in samenwerking met ons gedaan. Wij hebben de elementen geleverd voor het project en hebben het op zijn plaats gehesen. Dit maakt het voor de aannemer gemakkelijk om de elementen aan elkaar te maken. De aanbouw werd binnen een dag geplaatst. 

Keuken aanbouw
Buitenaanzicht aanbouw
Keuken aanbouw vooraanzicht

Specificaties van de aanbouw

Voor de aanbouw is er gebruik gemaakt van drie HSB wanden en een plat dak. De wanden bestaan uit twee kozijnen, een kozijn met tuindeur aan de voorkant en een dubbel openslaande deur aan de achterkant. Beide kozijnen zijn van hout, ze hebben gekozen voor de kleuren combinatie van RAL 9005 (zwart) en RAL 9010 (gebroken wit). Er zijn ventilatieroosters geplaats in de kozijn. De HSB wanden zijn afgewerkt aan de binnenkant met OSB en één wand met Ladura. Onze HSB wanden en dak hebben een RC-waarde van 4,7. Voor de buitenafwerking heeft de klant gekozen voor een deel Zweeds rabat en gevelmetselwerk. Dit sluit aan op de woning en maakt het een mooi geheel! 

Aanbouw van 20m2

Oppervlakte

19,5 m2 / 6,5 x 3 meter

Boormachine icon

Binnenafwerking

OSB en Ladura

Bouwstenen icon

Buitenafwerking

Zweeds rabat en gevelmetselwerk

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Erik Hofhuis

Zelfbouwer

5,0

Uitbouw was snel geleverd. Zeer gemakkelijk te plaatsen. Prettige en duidelijke manier van communiceren. Wanneer wij hen nodig hadden of vragen hadden, waren zij gemakkelijk en snel te bereiken.

Fabian Dijkstra

5,0

Ze denken daar goed met je mee in alle opzichten. Prijs is concurrerend, levering volgens planning. Dus ik ben tevreden.