Opgeleverde aanbouw in Huizen

In het voorjaar van 2023 is er een hele mooie aanbouw geplaatst door Bekhuis in Huizen. De aanbouw is afgewerkt met de elementen van Prefabmaat. De aanbouw was binnen een week geplaatst. Wij hebben alle elementen op de juiste plaatst gehesen. De aannemer moest alleen nog de elementen monteren, dit was binnen een dag gedaan!

Aanbouw met houten kozijnen
Interieur aanbouw
Aanbouw met garagedeur

Specificaties van de aanbouw

Er zijn meerdere elementen geleverd vanuit Prefabmaat. Wij hebben zeven wanden geleverd samen met meerdere plat dak elementen. In het platte dak hebben we sparingen gemaakt, dit hebben wij gedaan voor de twee daklichten die er uiteindelijk in zijn gekomen. Dit geeft veel ruimte in de woning. Aan de zijkant van de woning is een garage gemaakt met daarbij een garagedeur. Aan de achterzijde is er gekozen voor een harmonicadeur, hierdoor kan je de achterzijde helemaal open zetten. 

Aanbouw van 40m2

Oppervlakte

40 m2

Ramen icon

Kozijnen

Houten harmonica deur en dubbele tuindeur

Bouwstenen icon

Buitenafwerking

Gevelmetselwerk met daklicht

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Erik Hofhuis

Zelfbouwer

5,0

Uitbouw was snel geleverd. Zeer gemakkelijk te plaatsen. Prettige en duidelijke manier van communiceren. Wanneer wij hen nodig hadden of vragen hadden, waren zij gemakkelijk en snel te bereiken.

Fabian Dijkstra

5,0

Ze denken daar goed met je mee in alle opzichten. Prijs is concurrerend, levering volgens planning. Dus ik ben tevreden.