Opgeleverde aanbouw in Meppel

In de zomer van 2023 is er een aanbouw geplaatst in Meppel. De aanbouw is afgewerkt met de elementen van Prefabmaat. De aanbouw heeft een goede uitstraling en pas bij de afwerking van de woning. Wij hebben alle elementen op de juiste plaatst gehesen, de aanbouw was compleet gerealiseerd in een week. De aannemer moest alleen nog de elementen monteren, dit was binnen een halve dag klaar!

Bovenkant van de aanbouw in Meppel (1)
Aanbouw in Meppel met tuindeur
Aanbouw met

Specificaties van de aanbouw

Er zijn meerdere elementen geleverd vanuit Prefabmaat. Wij hebben vier wanden geleverd samen met een plat dak. De aanbouw in de tuin past mooi bij de woning. De aanbouw is voorzien van elektra, hierdoor was het mogelijk om buitenverlichting te plaatsen. Er is een tuindeur gemaakt die openslaat naar de tuin. Er is een afvoer gemaakt voor hemelwater. 

Berging van 18m2

Oppervlakte

10 m2

Ramen icon

Kozijnen

Tuindeur

Bouwstenen icon

Buitenafwerking

Metselwerk

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Erik Hofhuis

Zelfbouwer

5,0

Uitbouw was snel geleverd. Zeer gemakkelijk te plaatsen. Prettige en duidelijke manier van communiceren. Wanneer wij hen nodig hadden of vragen hadden, waren zij gemakkelijk en snel te bereiken.

Fabian Dijkstra

5,0

Ze denken daar goed met je mee in alle opzichten. Prijs is concurrerend, levering volgens planning. Dus ik ben tevreden.