Opgeleverde berging in Naarden

In de zomer van 2023 is er een berging geplaatst door Bekhuis in Naarden. De berging is afgewerkt met de elementen van Prefabmaat. De berging heeft een goede uitstraling en past bij de schutting. Wij hebben alle elementen op de juiste plaatst gehesen, de berging was compleet gerealiseerd in een week. De aannemer moest alleen nog de elementen monteren, dit was binnen een halve dag klaar!

Zijkant tuinberging
Voorkant tuinberging
Tuinberging in Naarden

Specificaties van de berging

Er zijn meerdere elementen geleverd vanuit Prefabmaat. Wij hebben vier wanden geleverd samen met een plat dak. De berging in de tuin past mooi bij de schutting, daar was al gebruik gemaakt van Zweeds rabat. De berging is voorzien van elektra, hierdoor was het mogelijk om buitenverlichting te plaatsen. Er was gekozen voor een garage deur die past bij de uitstraling van de tuinberging. 

Berging van 18m2

Oppervlakte

18 m2

Ramen icon

Kozijnen

Garagedeur RAL 7016 Antraciet

Bouwstenen icon

Buitenafwerking

Zweeds rabat horizontaal

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Erik Hofhuis

Zelfbouwer

5,0

Uitbouw was snel geleverd. Zeer gemakkelijk te plaatsen. Prettige en duidelijke manier van communiceren. Wanneer wij hen nodig hadden of vragen hadden, waren zij gemakkelijk en snel te bereiken.

Fabian Dijkstra

5,0

Ze denken daar goed met je mee in alle opzichten. Prijs is concurrerend, levering volgens planning. Dus ik ben tevreden.