Opgeleverde uitbouw in Meppel

In het najaar van 2023 is er een hele mooie aanbouw geplaatst door Addo Pouwels in Meppel. De uitbouw is afgewerkt met de elementen van Prefabmaat. De uitbouw was binnen een week geplaatst. Wij hebben alle elementen op de juiste plaatst gehesen. De aannemer moest alleen nog de elementen monteren, dit was binnen een dag gedaan!

Uitbouw in Meppel met aluminium kozijnen
Uitbouw in Meppel binnenkant
Uitbouw met hemelwater afvoer

Specificaties van de uitbouw

Er zijn meerdere elementen geleverd vanuit Prefabmaat. Wij hebben drie wanden geleverd samen met één plat dak element. Er was door de klant gekozen voor veel licht inval.  Dit geeft veel ruimte in de woning. Er is daarom gekozen voor een kozijn in de zij muur van de uitbouw. Er is gekozen voor een overstek om daarin spotjes te plaatsen. Aan de buitenzijde is er een afvoer gemaakt voor het hemelwater. 

Aanbouw van 20m2

Oppervlakte

20 m2

Ramen icon

Kozijnen

Aluminium openslaande deuren en vier kozijnen met ventilatieroosters

Bouwstenen icon

Buitenafwerking

Keralit verticaal

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Erik Hofhuis

Zelfbouwer

5,0

Uitbouw was snel geleverd. Zeer gemakkelijk te plaatsen. Prettige en duidelijke manier van communiceren. Wanneer wij hen nodig hadden of vragen hadden, waren zij gemakkelijk en snel te bereiken.

Fabian Dijkstra

5,0

Ze denken daar goed met je mee in alle opzichten. Prijs is concurrerend, levering volgens planning. Dus ik ben tevreden.