Full stack developer

Icon locatie

Enschede

Icon klok - 175x175

20-40 uur

 

 

"Jij krijgt de kans om te werken in een snelgroeiende, innovatieve omgeving waar jij je vaardigheden kunt ontwikkelen en verbeteren! Bij Prefabmaat zijn we op zoek naar een ervaren Full Stack Developer om ons dynamische team te versterken."

 

 

Wat heb je nodig?

 • Minimaal 2 jaar ervaring als Full Stack Developer
 • Uitgebreide kennis van een front-end framework zoals Vue.JS
 • Ervaring met Laravel is een pre
 • Affiniteit met de bouw sector is een pre

Wat bieden wij?

 • Salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Een Apple Macbook Pro 
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden
 • Inspirerende werkomgeving 
 • Vrijdagmiddag borrel en de leukste uitjes 

Functieomschrijving


Als Full Stack Developer bij Prefabmaat speel je een cruciale rol in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van de kern van onze configurator en website. Je gaat nauw samenwerken met ons team om samen verder te bouwen aan ons (digitale) bedrijf!

Jouw werkzaamheden

 • Implementeren van specifieke configuraties van onze oplossingen 

 • Ontwerpen, coderen, testen en debuggen van software van de kern van onze configurator en website

 • Samenwerken met het ontwikkelteam om nieuwe functies te ontwerpen en bestaande te verbeteren zodat onze klanten beter geholpen worden

 • Zorgen voor de beste prestaties, kwaliteit en responsiviteit van de applicaties

 • Identificeren en corrigeren van bottlenecks en bugs

 • Helpen bij het onderhouden van codekwaliteit, organisatie en automatisering

 • Ontwikkelen en onderhouden van integraties met externe systemen

Ons team


Bij Prefabmaat werken jonge, ondernemende mensen met een achtergrond in de bouw en een digitale geest. Samen werken wij iedere dag vol energie aan het doel om dé rechterhand voor de kleinschalige bouwers in Nederland te worden. Ons DNA: Plezier, Respect, Energiek, Autonomie en Betrouwbaar zijn niet alleen te zien op de muur, maar ook in ons werk. We houden van wat we doen, vieren successen tijdens de vrijdagmiddagborrel en dagen elkaar uit met een potje tafelvoetbal. Onze aanpak is nuchter, maar de passie voor bouwen is authentiek. Ons kantoor is gevestigd in hartje Enschede: Connect-U. Een inspirerende omgeving in het oude ziekenhuis. 

Jouw collega's
BowlingPrefabmaat
Leuke uitjes

AfterPrefabBeurs
Samen successen vieren!

Ons DNA
Ons DNA

 

Bij Prefabmaat geloven wij in de kracht van digitalisatie en innovatie. Onze applicatie, een perfecte mix van PHP en het Laravel framework aan de backend, en Vue.js aan de frontend, is een getuigenis van onze technische vaardigheden. Maar we zijn meer dan alleen technologie. We zijn een team dat nooit stopt met leren en groeien. We zijn voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van onze kernfunctionaliteiten, altijd met het doel om onze klanten een steeds betere ervaring te bieden. We zijn niet alleen bij de tijd, we zijn de tijd vooruit. En we zouden graag willen dat jij deel uitmaakt van deze spannende reis!

 

Bij Prefabmaat krijg je de kans om te werken in een snelgroeiende, innovatieve omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en verbeteren. We zijn een start-up dus bij ons komen veel kansen aan bod doordat wij snel groeiend zijn. We bieden een concurrerend salaris, flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Als je denkt dat je de juiste persoon bent voor deze functie, willen we graag van je horen. Stuur je CV en motivatiebrief naar hallo@prefabmaat.com 

 

betaling

Marktconform salaris

Wij bieden jou een salaris op basis van de markt, jouw kennis en ervaring!

Raket icon

Samen groeien!

Wij zijn bezig met iets heel gaafs, we zijn de bouwsector aan het veranderen. Jij kan daar onderdeel van zijn!

Hand schudden icon

Flexibele werktijden

Wil je een uur eerder weg of uur eerder beginnen? Wij zijn daar heel flexibel in! Overleg eerst met je team, zodat niemand voor verrassingen staat.

Wil je meer weten? Kom je een keertje koffie drinken?

Bekijk andere vacatures!

Niek (1)