Stagiaire verkoop

Icon locatie

Enschede

Icon klok - 175x175

20-40 uur

 

Zoek jij een meewerk of afstudeer stage? En wil je meewerken aan de gamechanger van de bouw? 

Dat kan! Bij Prefabmaat zoeken wij enthousiaste, nieuwsgierige en vooral gezellige stagiaires die iedere dag het maximale uit zichzelf willen halen. Kom starten als mbo of hbo stagiair accountmanager/salesmanager bij Prefabmaat in Enschede. Werk mee aan de gamechanger van de bouw en verdiep je in prefab projecten door heel Nederland. Een geweldige kans om te ontdekken welke kant jij op wilt gaan!

 

 

 

Wat heb je nodig?

 • Commerciële interesse 
 • Kennis van verkooptactieken
 • Je hebt positieve energie 
 • Je bent leergiering en wilt het beste uit jezelf halen

Wat bieden wij?

 • Hoge stagevergoeding
 • Flexibele werktijden 
 • Inspirerende werkomgeving 
 • Vrijdagmiddag borrel en de leukste uitjes 
 • Mogelijkheid op een baan 
Joris vacature - Verkoop binnendienst

Functieomschrijving


Als stagiaire accountmanager/salesmanager bij Prefabmaat wordt jij als volwaardig lid van het team gezien. Je komt in een klein team te werken, waar iedereen hard aan het werk is om deals te scoren. Wij beheersen samen de omzet en deals, elke ochtend worden de leads verdeeld binnen het team. 

Jouw werkzaamheden

 • Klanten en leads bellen/mailen

 • Nieuwe strategieën bedenken

 • Deals verwerken in ons systeem
 • Partners bezoeken op locatie
 • Mee werken aan het verhogen van de omzet
 • Service geven aan de klant 

Ons team


Bij Prefabmaat werken jonge, ondernemende mensen met een achtergrond in de bouw en een digitale geest. Samen werken wij iedere dag vol energie aan het doel om dé rechterhand voor de kleinschalige bouwers in Nederland te worden. Ons DNA: Plezier, Respect, Energiek, Autonomie en Betrouwbaar zijn niet alleen te zien op de muur, maar ook in ons werk. We houden van wat we doen, vieren successen tijdens de vrijdagmiddagborrel en dagen elkaar uit met een potje tafelvoetbal. Onze aanpak is nuchter, maar de passie voor bouwen is authentiek. Ons kantoor is gevestigd in hartje Enschede: Connect-U. Een inspirerende omgeving in het oude ziekenhuis. 

Jouw collega's
BowlingPrefabmaat
Leuke uitjes

AfterPrefabBeurs
Samen successen vieren!

Ons DNA
Ons DNA

 

Bij Prefabmaat geloven wij in de kracht van digitalisatie en innovatie. We zijn een team dat nooit stopt met leren en groeien. We zijn voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van onze kernfunctionaliteiten, altijd met het doel om onze klanten een steeds betere ervaring te bieden. We zijn niet alleen bij de tijd, we zijn de tijd vooruit. En we zouden graag willen dat jij deel uitmaakt van deze spannende reis!

 

Jij krijgt de kans om te werken in een snelgroeiende, innovatieve omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en verbeteren. We zijn een start-up dus bij ons komen veel kansen aan bod doordat wij snel groeiend zijn. We bieden een concurrerend salaris, flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Als je denkt dat je de juiste persoon bent voor deze functie, willen we graag van je horen!

Woord van onze huidige stagiaire

"Bij Prefabmaat wordt je echt gezien als een medewerker, iedereen is hier gelijk. Dit maakt het werken zo gaaf bij Prefabmaat, iedereen werkt even hard aan het uiteindelijke doel. Elke dag is anders, dit maakt het werk als een marketeer leuk. Als jezelf een idee hebt of een nieuwe strategie dan wordt dit aangemoedigd binnen het team. Ik loop hier nu een half jaar stage en heb het onwijs naar mijn zin!"

betaling

Hoge stagevergoeding

Wij bieden een hoge stagevergoeding. Wij vinden het belangrijk dat jij een onderdeel van het team bent.

Raket icon

Samen groeien!

Wij zijn bezig met iets heel gaafs, we zijn de bouwsector aan het veranderen. Jij kan daar onderdeel van zijn!

Hand schudden icon

Flexibele werktijden

Wil je een uur eerder weg of een uur eerder beginnen? Wij zijn daar heel flexibel in! Overleg eerst met je team, zodat niemand voor verrassingen staat.

Wil je meer weten? Een keertje koffie drinken?

Bekijk onze andere vacatures!

Niek (1)