Teamleider Marketing

Icon locatie

Enschede

Icon klok - 175x175

20-40 uur

 

"Jij krijgt de kans om te werken in een snelgroeiende, innovatieve omgeving waar jij je vaardigheden kunt ontwikkelen en verbeteren! Bij Prefabmaat zijn we op zoek naar een teamleider marketing om ons dynamische team te versterken."

 

 

Wat heb je nodig?

 • Ervaring op het gebied van marketing
 • Leiderschap en verantwoordelijkheid 
 • Alle kennis over alle marketingactiviteiten online en offline
 • Creatief denkvermogen
 • Je weet mensen te binden en boeien 
 • Ervaring op het gebied van bouw niet perse nodig, wel makkelijk 

Wat bieden wij?

 • Salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden
 • Inspirerende werkomgeving 
 • Vrijdagmiddag borrel en de leukste uitjes 
Teamleider Marketing

Functieomschrijving


Als teamleider bij Prefabmaat speel je een cruciale rol in onze marketing uitingen. We zijn bezig met iets unieks, wij snappen heel goed wat marketing kan doen voor een bedrijf. Wij hebben veel ideeën en elk idee wordt toegepast. We zoeken iemand die het team kan aansturen en verantwoording kan nemen over onze marketingstrategieën. Je gaat nauw samenwerken met het team marketing. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het binnenhalen van potentiële klanten. 

Je mag jouw eigen team opbouwen, het team bestaat reeds uit 4 marketeers. 

Jouw werkzaamheden

 • Aansturen van het marketing team

 • Presentaties geven over de prestaties 

 • Nieuwe strategieën bedenken 
 • Deze strategieën implementeren

Ons team


Bij Prefabmaat werken jonge, ondernemende mensen met een achtergrond in de bouw en een digitale geest. Samen werken wij iedere dag vol energie aan het doel om dé rechterhand voor de kleinschalige bouwers in Nederland te worden. Ons DNA: Plezier, Respect, Energiek, Autonomie en Betrouwbaar zijn niet alleen te zien op de muur, maar ook in het werk. De vrijdagmiddag borrel, competitief tafelvoetballen of een rondje lopen door de binnenstad. Ons kantoor is gevestigd in hartje Enschede: Connect-U. Een inspirerende omgeving in het oude ziekenhuis. 

Jouw collega's
BowlingPrefabmaat
Leuke uitjes

AfterPrefabBeurs
Samen successen vieren!

Ons DNA
Ons DNA

 

Bij Prefabmaat geloven wij in de kracht van digitalisatie en innovatie. We zijn een team dat nooit stopt met leren en groeien. We zijn voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van onze kernfunctionaliteiten, altijd met het doel om onze klanten een steeds betere ervaring te bieden. We zijn niet alleen bij de tijd, we zijn de tijd vooruit. En we zouden graag willen dat jij deel uitmaakt van deze spannende reis!

 

Bij Prefabmaat krijg je de kans om te werken in een snelgroeiende, innovatieve omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en verbeteren. We zijn een start-up dus bij ons komen veel kansen aan bod doordat wij snel groeiend zijn. We bieden een concurrerend salaris, flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

 

betaling

Marktconform salaris

Wij bieden jou een salaris op basis van de markt, jouw kennis en ervaring!

Raket icon

Samen groeien!

Wij zijn bezig met iets heel gaafs, we zijn de bouwsector aan het veranderen. Jij kan daar onderdeel van zijn!

Hand schudden icon

Flexibele werktijden

Wil je een uur eerder weg of uur eerder beginnen? Wij zijn daar heel flexibel in! Overleg eerst met je team, zodat niemand voor verrassingen staat.

Wil je meer weten? Kom je een keertje koffie drinken?

Bekijk andere vacatures!

Niek (1)