Prefab woning

Prefab woning

Bij Prefabmaat hebben we een ruime keuze op het gebied van prefab woningen. We leveren de gehele woning op maat aan. Er is een mogelijkheid om het op zijn plaats te laten hijsen. We leveren gehele prefab woningen  vanaf 4 werkweken. Er is maximale ontwerpvrijheid om jouw prefab woning te realiseren! Ontdek wat de mogelijkheden zijn van een prefab woning!

Levering en hijsen op locatie

Vanaf 4 werkweken

Maximale ontwerpvrijheid

Totaal oplossing: wanden, vloeren, daken, kozijnen

Contact opnemen met Niek

Meer weten? Niek helpt je graag!

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Winnaar Joris Roelink van Prefabmaat neemt Bouwbeurs Awards in ontvangst

Gerealiseerd project

HubSpot Video

Prefab Woning

Prefabmaat leveren prefab woningen van hoge kwaliteit die onder de meest ideale omstandigheden en vrij van weersinvloeden worden geproduceerd. Door de modulaire opbouw en flexibele kenmerken is een prefab woning op veel verschillende manieren te gebruiken en af te werken. Omdat het productie proces snel gaat, is dit een ideale manier om tijd te winnen voor jouw klus. Binnen één week na het bestellen kun je al aan de slag met jouw klus!

HSB wand opbouw

Bij Prefabmaat leveren we wanden met een wandopbouw van 38 x140 mm of 38 x 235 mm. Deze wand heeft een maximale RC-waarde van 4.7. Je kunt als Maatje deze wanden in onze online configurator volledig zelf samenstellen. Kies voor ingebouwde kozijnen in je HSB (houtskeletbouw)wand. Met onze configurator kies je gemakkelijk tussen houten en kunststof kozijnen, inclusief draaikiep ramen, deuren, tuindeuren en zelfs schuifpuien. Al onze kozijnen zijn voorzien van HR++ dubbel glas en worden door ons vak kundig in je wand geïnstalleerd.Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een wand zonder sparing, maar ook een wand met(tuin)deur of schuifpui, raamsparing en/of sparing op peil. Geef de breedte en hoogte van de wanden door en wij creëren direct een werktekening.

Inclusief kozijnen

Kies voor ingebouwde kozijnen in je HSB (houtskeletbouw) wand. Met onze configurator kies je gemakkelijk tussen houten en kunststof kozijnen, inclusief draaikiep ramen, deuren, tuindeuren en zelfs schuifpuien. Al onze kozijnen zijn voorzien van HR++ dubbel glas en worden door ons vakkundig in je wand geïnstalleerd.

Afwerking

De binnenzijde van onze prefab Houtskeletbouw wanden worden afgewerkt met een Ladura gipsvezelplaat met een dikte van 12 mm. Voor de afwerking van de buitenzijde heb je de keuze uit een standaard waterkerend en dampdoorlatend folie of een standaard folie met spijkerregels. Deze laatste afwerking is vooral geschikt om eenvoudig buitenafwerking op te maken, waaronder hout en platen.

Reviews

Rinse Rotink

16/08/23

Super makkelijke configurator en een top product.

Gemak

Snelheid

Het product

Levering

De configurator werkt prettig en snel. Hiermee kan ik een dakkapel of aanbouw aan een woning stukken sneller klaar maken. De snelle levertijd is ideaal en het direct op de plek hijsen zorgt ervoor dat ik niet zwaar hoef te tillen. Het leuke is dat wij in een vroeg stadium al meegedacht hebben met het concept en ook nu nog regelmatig worden gevraagd voor uitbreidingen en optimalisaties.
2 mensen vonden dit hulpvol

Hamza Bouadli

14/07/23

Toppers.

Gemak

Snelheid

Het product

Levering

Wij hebben een goede ervaring met PrefabMaat. Niek is langs geweest en heeft heel goed meegedacht over de mogelijkheden, hoogte, materiaal en levering! De levering was keurig op tijd en de uitbouw ziet er keurig uit! Kleine beschadiging op het hout is keurig verholpen door een schilder. Al met al een prima ervaring. Aan ons hebben ze een goede ambassadeur overgehouden.
8 mensen vonden dit hulpvol

Robin Rikkert

26/04/23

Top service & top kwaliteit!

Gemak

Snelheid

Het product

Levering

Top service, top kwaliteit! Van begin tot eind uitstekend advies gehad met betrekking tot prefab onderdelen. De snelheid van levering was ook erg positief. Voorafgaand en tijdens transport werd ik tevens op de hoogte gesteld van de levering. De communicatie verliep dus perfect.
Producten werden exact geleverd zoals ze besteld waren. De kwaliteit van de producten en de snelheid waarmee ze geplaatst zijn, zijn ook super.
Prefabmaat, een echte aanrader voor iedereen.
7 mensen vonden dit hulpvol

Wil jij ook onze maat worden?

Niek (1)