HSB wanden

Minder sjouwen, meer bouwen

Alles uit één hand

Super snelle levertijden

Tekenwerk verzorgt door ons

Geleverd en gehesen op locatie

Mail je project naar hallo@prefabmaat.com
Icon_mail
Mail over project
Icoon vrachtwagen
Bestel jouw HSB wanden

Addo en Fabian hebben hun werkwijze omgegooid

 

Whatsapp ons, makkelijk hè?

Rob
HSB wand Prefabmaat

Prefab HSB wanden

Prefab Houtskeletbouw (HSB) wanden: de ideale oplossing voor bouwers!
Met een levertijd vanaf 5 werkdagen en levering op locatie, kun je sneller en efficiënter werken aan jouw klus. Door de modulaire opbouw zijn de prefab wanden gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor ze ideaal zijn voor elk bouwproject.

Volledig op maat

Vanaf 5 werkdagen geleverd

Kozijnen fabrieksmatig ingebouwd

Zelfs incl. hijsen op de plek

Hoe wij werken met HSB wanden
HSB wand aanbouw
HSB wanden

Verkrijgbaar in diktes van 89 mm, 140 mm, 184 mm en 235 mm. Geïsoleerd met Knauf Naturoll of Gutex houtvezelisolatie met een isolatiewaarde tot wel RC=6. Voorzien van de juiste folies, passend bij de gekozen opbouw. Elektra inbouwdozen maken wij op iedere gewenste plek in de wand.

Ingebouwde kozijnen in een aanbouw
Ingebouwde kozijnen

Volledig afgemonteerde kozijnen inclusief glas worden fabrieksmatig al ingebouwd in de wand. Je hebt de keuze uit houten, kunststof of aluminium kozijnen. Kozijnen sjouwen, stellen en monteren is verleden tijd.

Dak leveren van een aanbouw
HSB dak

Dakelementen zijn opgebouwd uit een balklaag van 140, 184 of 235 met een 18mm OSB constructieplaat en een dakkopstand. Er is keuze uit een warm dak met PIR op de dakplaat of een koud dak met Knauf Naturoll tussen de balken. Optioneel is het dak voorzien van een verjongd overstek.

Buitenafwerking van een aanbouw
Binnen- en buitenafwerking

Afhankelijk van de toepassing werken wij een wand volledig af. Aan de buitenzijde kan de wand voorzien worden van een Zweeds rabat, verticale houten open gevelbekledig of Keralit. De binnenzijde kan afgewerkt worden met: OSB, een gipsvezelplaat of interieurplaat.

Samenwerken aan een aanbouw
Modulaire details

Wij werken zoveel mogelijk met gestandaardiseerd en modulaire aansluitdetails. Zo weet jij altijd wat je krijgt, verhogen we de kwaliteit, versnellen we de voorbereiding en gaat montage gemakkelijk.

Veel bouwbedrijven gingen je voor!

logo (10)

Bouwbedrijf van den Broek

Bouwbedrijf

4,0

Fijne partij om mee te werken. Goede communicatie en werkvoorbereiding. In de uitvoering nog wel een paar kleine verbeter punten maar niet zodanig om niet meer voor prefab maat te kiezen.

Peter Neuhaus

Neuhaus Totaal Bouw

5,0

We moesten een opbouw maken voor een klant op grote hoogte en we hebben dit prefab laten maken door Prefabmaat en dat is goed bevallen ze dachten goed mee en kwamen met oplossingen voor onze wensen.

 

 

Mail je vraag naar hallo@prefabmaat.com

 

 

HSB wanden

Prefabmaat leveren prefab HSB wanden van hoge kwaliteit die onder de meest ideale omstandigheden en vrij van weersinvloeden worden geproduceerd. Door de modulaire opbouw en flexibele kenmerken is een prefab wand op veel verschillende manieren te gebruiken en af te werken. Omdat het productie proces snel gaat, is dit een ideale manier om tijd te winnen voor jouw klus. Binnen één week na het bestellen kun je al aan de slag met jouw klus!

HSB wand opbouw

Bij Prefabmaat leveren we wanden met een wandopbouw van 38 x140 mm of 38 x 235 mm. Deze wand heeft een maximale RC-waarde van 4.7. Je kunt als Maatje deze wanden in onze online configurator volledig zelf samenstellen. Kies voor ingebouwde kozijnen in je HSB (houtskeletbouw)wand. Met onze configurator kies je gemakkelijk tussen houten en kunststof kozijnen, inclusief draaikiep ramen, deuren, tuindeuren en zelfs schuifpuien. Al onze kozijnen zijn voorzien van HR++ dubbel glas en worden door ons vak kundig in je wand geïnstalleerd.Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een wand zonder sparing, maar ook een wand met(tuin)deur of schuifpui, raamsparing en/of sparing op peil. Geef de breedte en hoogte van de wanden door en wij creëren direct een werktekening.

HSB wanden opbouw

Inclusief kozijnen

Kies voor ingebouwde kozijnen in je HSB (houtskeletbouw) wand. Met onze configurator kies je gemakkelijk tussen houten en kunststof kozijnen, inclusief draaikiep ramen, deuren, tuindeuren en zelfs schuifpuien. Al onze kozijnen zijn voorzien van HR++ dubbel glas en worden door ons vakkundig in je wand geïnstalleerd.

Afwerking

De binnenzijde van onze prefab Houtskeletbouw wanden worden afgewerkt met een Ladura gipsvezelplaat met een dikte van 12 mm. Voor de afwerking van de buitenzijde heb je de keuze uit een standaard waterkerend en dampdoorlatend folie of een standaard folie met spijkerregels. Deze laatste afwerking is vooral geschikt om eenvoudig buitenafwerking op te maken, waaronder hout en platen.

Prijs van een HSB wand

Wat de kosten van een prefab HSB wand zijn, is afhankelijk van de uitvoering en maatvoering. Neem contact met ons op of doe een aanvraag, wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een prijsopgave.  

Levering en hijsen van HSB wanden

Voor de verzendkosten van een HSB wand rekenen we een bedrag van € 75,- per 4 wanden. Wij kunnen de Houtskeletbouw elementen zelfs met een kraan op de gewenste plek in het werk hijsen. Onze vrachtwagens zijn voorzien van kraan en kunnen tot 28 meter ver rijken. De meerprijs voor het hijsen van de wanden bedraagt slechts € 195,- voor 1,5 uur hijsen. Heb je langer de tijd nodig, of misschien moet er nog ander materiaal op de bouwplaats verplaatst worden? Dat is geen probleem, tegen een meerprijs van € 125,- per uur blijven wij langer op locatie met de kraan.

Tegen betaling kun je jouw wanden een specifieke tijd geleverd worden. Voor levering vóór 8:00 uur betaal je € 75,- extra, voorlevering vóór 13:00 uur is dit € 50,-.

Vragen of hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

Wil je meer weten over onze prefab HSB wanden, het in meten of het plaatsen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via de chat, telefoon of mail. Wij staan iedere dag voor je klaar en helpen je graag!

De voordelen van Maatje worden van Prefabmaat:

  • Voordeliger elementen kopen
  • Toegang tot eigen digitale calculatie en bestel portaal
  • Projecten via Prefabmaat
  • Persoonlijk contactpersoon
  • Ruimere betalingscondities

Wordt Maatje van Prefabmaat

Contact Niek Foto-1