HSB wand met deursparing

Prefab HSB wanden

Prefab Houtskeletbouw (HSB) wanden: de ideale oplossing voor bouwers!
Met een levertijd vanaf 5 werkdagen en levering op locatie, kun je sneller en efficiënter werken aan jouw klus. Door de modulaire opbouw zijn de prefab wanden gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor ze ideaal zijn voor elk bouwproject.

Levering en hijsen op locatie

Vanaf 5 werkdagen geleverd

Maximale ontwerpvrijheid

Niek Wopereis

Meer weten? Niek helpt je graag!

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Bouwbeurs2023_image

Prefab HSB wand

Prefabmaat leveren prefab HSB wanden van hoge kwaliteit die onder de meest ideale omstandigheden en vrij van weersinvloeden worden geproduceerd. Door de modulaire opbouw en flexibele kenmerken is een prefab wand op veel verschillende manieren te gebruiken en af te werken. Omdat het productie proces snel gaat, is dit een ideale manier om tijd te winnen voor jouw klus. Binnen één week na het bestellen kun je al aan de slag met jouw klus!

HSB wand opbouw

Bij Prefabmaat leveren we wanden met een wandopbouw van 38 x140 mm of 38 x 235 mm. Deze wand heeft een maximale RC-waarde van 4.7. Je kunt als Maatje deze wanden in onze online configurator volledig zelf samenstellen. Kies voor ingebouwde kozijnen in je HSB (houtskeletbouw)wand. Met onze configurator kies je gemakkelijk tussen houten en kunststof kozijnen, inclusief draaikiep ramen, deuren, tuindeuren en zelfs schuifpuien. Al onze kozijnen zijn voorzien van HR++ dubbel glas en worden door ons vak kundig in je wand geïnstalleerd.Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een wand zonder sparing, maar ook een wand met(tuin)deur of schuifpui, raamsparing en/of sparing op peil. Geef de breedte en hoogte van de wanden door en wij creëren direct een werktekening.

Inclusief kozijnen

Kies voor ingebouwde kozijnen in je HSB (houtskeletbouw) wand. Met onze configurator kies je gemakkelijk tussen houten en kunststof kozijnen, inclusief draaikiep ramen, deuren, tuindeuren en zelfs schuifpuien. Al onze kozijnen zijn voorzien van HR++ dubbel glas en worden door ons vakkundig in je wand geïnstalleerd.

Afwerking

De binnenzijde van onze prefab Houtskeletbouw wanden worden afgewerkt met een Ladura gipsvezelplaat met een dikte van 12 mm. Voor de afwerking van de buitenzijde heb je de keuze uit een standaard waterkerend en dampdoorlatend folie of een standaard folie met spijkerregels. Deze laatste afwerking is vooral geschikt om eenvoudig buitenafwerking op te maken, waaronder hout en platen.

HubSpot Video

Prijs van een HSB wand

Wat de kosten van een prefab HSB wand zijn, is afhankelijk van de uitvoering en maatvoering. Neem contact met ons op of doe een aanvraag, wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een prijsopgave.  

Levering en hijsen van HSB wanden

Voor de verzendkosten van een HSB wand rekenen we een bedrag van € 75,- per 4 wanden. Wij kunnen de Houtskeletbouw elementen zelfs met een kraan op de gewenste plek in het werk hijsen. Onze vrachtwagens zijn voorzien van kraan en kunnen tot 28 meter ver rijken. De meerprijs voor het hijsen van de wanden bedraagt slechts € 195,- voor 1,5 uur hijsen. Heb je langer de tijd nodig, of misschien moet er nog ander materiaal op de bouwplaats verplaatst worden? Dat is geen probleem, tegen een meerprijs van € 125,- per uur blijven wij langer op locatie met de kraan.

Tegen betaling kun je jouw wanden een specifieke tijd geleverd worden. Voor levering vóór 8:00 uur betaal je € 75,- extra, voorlevering vóór 13:00 uur is dit € 50,-.

Vragen of hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

Wil je meer weten over onze prefab HSB wanden, het in meten of het plaatsen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via de chat, telefoon of mail. Wij staan iedere dag voor je klaar en helpen je graag!

Reviews

Rinse Rotink van Rotink Bouw

27/12/22

Super makkelijke configurator en een top product.

Gemak

Snelheid

Het product

Levering

De configurator werkt prettig en snel. Hiermee kan ik een dakkapel of aanbouw aan een woning stukken sneller klaar maken. De snelle levertijd is ideaal en het direct op de plek hijsen zorgt ervoor dat ik niet zwaar hoef te tillen. Het leuke is dat wij in een vroeg stadium al meegedacht hebben met het concept en ook nu nog regelmatig worden gevraagd voor uitbreidingen en optimalisaties.
2 mensen vonden dit hulpvol

Arjan Volkerink van Volkerink Bouw

17/12/22

Top product.

Gemak

Snelheid

Het product

Levering

Door Prefabmaat bieden wij weer dakkapellen aan! Wij boden eigenlijk al jaren geen dakkapellen meer aan, omdat het werk zwaar is en het veel tijd kost. Door de configurator en de snelle levertijd van Prefabmaat kunnen wij snel schakelen met klanten, ideaal dus! Ook voor een uitbouw zijn de HSB wanden met dak ideaal, vooral omdat de kraan helpt assisteren met de zware materialen.

12 mensen vonden dit hulpvol

Ruud Pierik van Raanhuis Bouw

24/12/22

Efficient en snel.

Gemak

Snelheid

Het product

Levering

Met Prefabmaat kunnen wij meer projecten aanpakken, doordat een deel van de werkzaamheden, die normaal onze vakmensen op de bouw deden, nu in de fabriek worden gedaan. Dit scheelt ons veel tijd. Vakmensen zijn schaars, hiermee wordt daar dus op ingespeeld. De configurator werkt makkelijk en de snelle levertijd is voor ons ideaal!

16 mensen vonden dit hulpvol

Wil jij ook onze maat worden?

Niek (1)