Kozijnen van Prefabmaat

Kozijnen

Super snel en eenvoudig bouwen met Prefabmaat. We maken het jou zo makkelijk mogelijk. Binnen 7 werkdagen leveren we kozijnen op locatie naar keuze. En als je wilt, kunnen we zelfs leveren op hoogte. Ontdek nu hoe wij jouw kozijnen op maat kunnen realiseren!

Levering en hijsen op locatie

Vanaf 7 werkdagen geleverd

Maximale ontwerpsnelheid

Wat kost de realisatie van kozijnen? Wij hebben alle kosten onder elkaar gezet.

Erik Hofhuis

Zelfbouwer

5,0

Uitbouw was snel geleverd. Zeer gemakkelijk te plaatsen. Prettige en duidelijke manier van communiceren. Wanneer wij hen nodig hadden of vragen hadden, waren zij gemakkelijk en snel te bereiken.

Fabian Dijkstra

5,0

Ze denken daar goed met je mee in alle opzichten. Prijs is concurrerend, levering volgens planning. Dus ik ben tevreden.

Waarom zijn wij dé Maat voor jouw project(en):

Particulier 

 • Je wilt eenvoudig en snel extra leefruimte en niet lange tijd bezig zijn met de (ver)bouw van jouw woning.
 • Je bent hartstikke druk en je hebt bijna geen tijd om alles uit te zoeken.
 • Je zoekt iemand die je meer verteld over de bouw.
 • Je wilt een goede, duurzame oplossing.
 • Je wilt volledig ontzorgt worden.
 • En je bent op zoek naar betaalbare opties die binnen het budget passen en snel gebouwd kunnen worden.
Lees meer

Bouwbedrijven 

 • Je bent opzoek naar een partij die je ontzorgt en begeleid bij al jouw project(en). 
 • Jouw tijd is schaars en vakmensen zijn nog nauwelijks te vinden. 
 • Je wilt makkelijker, sneller en minder zwaar bouwen.
 • Je wilt een partner die de elementen op de juist plek hijst.
 • Als maatje van Prefabmaat hebben wij extra projecten voor jou klaarliggen.
 • Kortom: je wilt het anders doen!

Lees meer

 

De levering en het plaatsen van kozijnen

 

Wij zijn dé duurzame keuze, met een lange levensduur en minimale onderhoudskosten is Prefabmaat de beste en snelste. Kozijnen plaatsen is ook nog eens heel eenvoudig en kan met Prefabmaat heel snel. En als je op zoek bent naar een partner om deze kozijnen te laten stralen in jouw huis, dan zit je bij Prefabmaat ook op de juiste plek. We hebben met onze montagepartners landelijke dekking. Dus kunnen overal supersnel aan de slag.

 

Kozijn details

Snel en op maat

 

Prefabmaat bezorgt kozijnen al vanaf 7 werkdagen. Geen gedoe met vertragingen in jouw bouwproject. Direct aan de slag met kozijnen die passen bij de wensen van de klant of van jouw stijl en wensen. Alles op maat, want bij Prefabmaat geloven we in maximale ontwerpvrijheid met weinig zorgen. Kozijnen zijn een investering voor de lange termijn, en daarom zorgen wij dat bestellen, leveren en monteren eenvoudig en goed verloopt. Kozijnen zijn natuurlijk altijd prefab maar bij Prefabmaat kunnen we alle oplossingen leveren met kozijnen in de wanden gemonteerd.

Variatie in kozijnen

 

Bij Prefabmaat hebben we keuze in overvloed. Of je nu gaat voor vast glas kozijnen, draaikiep ramen, val ramen of deurkozijnen, wij hebben het allemaal. En als je denkt aan een ander soort kozijn dat wij niet aanbieden dan horen we dag graag! Wij zetten dat extra stapje om jouw verwachtingen te overtreffen. We hebben drie verschillende soorten kozijnen namelijk: aluminium, houten en kunststof kozijnen.

Prefabmaat’s kunststof kozijnen

 

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van kunststof kozijnen bij ons! Wij bieden kunststof kozijnen aan met de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor ze de ideale keuze zijn voor een onderhoudsarm en energiezuinig huis. Geniet van een lange levensduur en uitstekende isolatie, terwijl je de look van je woning verfraait. Bij Prefabmaat worden kunststof kozijnen op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij de wensen en de architectuur van je huis. Kies voor betaalbare kwaliteit en transformeer jouw woning met de moderne uitstraling van kunststof kozijnen. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Prefabmaat's aluminium kozijnen

 

Ontdek de duurzame elegantie van aluminium kozijnen bij Prefabmaat! Onze aluminium kozijnen combineren strak design met uitstekende isolatie, waardoor ze de ideale keuze zijn voor een stijlvol en energiezuinig huis. Bij Prefabmaat leveren we aluminium kozijnen op maat, zodat ze perfect passen bij de wensen van de klant en de uitstraling van de woning. Ben je een fan van modern, kies voor aluminium kozijnen van Prefabmaat! Ontvang snel jouw offerte en transformeer jouw huis met deze eigentijdse en functionele toevoeging.

Prefabmaat's houten kozijnen

 

Bij Prefabmaat kun je kiezen uit diverse houten kozijnen, samengesteld in verschillende profielen. We bieden zowel hardhout als naaldhout aan. Onze hardhouten kozijnen zijn gemaakt van Mahoniehout. Deze houtsoort vertoont, in vergelijking met andere hardhoutsoorten, relatief weinig kleurverschil en is uitstekend bewerkbaar. Als alternatief kun je kiezen voor Finti kozijnen (een gemodificeerd naaldhout). Wat Prefabmaat uniek maakt, is dat al onze houten kozijnen op maat worden gemaakt en verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen, soorten materiaal en kleuren.

Kleuren

 

Voeg elke kleur toe aan jouw kozijnen met onze standaard kleuren: Basis wit, Basis crème, 9010 wit, 9001 crème en 7016 antraciet. Voor de draaiende delen bieden we nog meer keuze met kleuren als 6009 groen en Mon. groen. Als je denkt dat dit alle kleuren waren dan heb je het mis, dit zijn de kleuren die we vaak aangevraagd krijgen. Maar uiteraard hebben we een heel groot assortiment aan kleuren, je kan het zo gek niet bedenken of we bieden het aan!

Nog niet overtuigd?

 

Ben je benieuwd naar alle andere mogelijkheden rondom onze kozijnen? Neem dan snel contact op met een van onze collega's en laat ons de rechterhand zijn op de bouw die jij nodig hebt!