Contact Joris Foto

Wie zijn wij?

Ons doel is om de kleinschalige bouw te veranderen! Traditioneel bouwen is niet meer van deze tijd, een consument wil niet maanden (en soms jaren) wachten voordat zijn project wordt uitgevoerd en vervolgens wekenlang een bouwvakker over de vloer .

Prefabmaat is in 2022 opgericht door Joris Roelink. Na ervaringen bij HEBO kozijnen en Nijhuis Toelevering, heeft Joris het idee gekregen om kozijnen op een eenvoudige en snelle manier te verkopen. 
Bij Nijhuis Toelevering begon hij samen met Niek Wopereis (afstudeerder en later medewerker) aan een nieuw concept: www.toeleveringonline.nl. Toelevering Online is inmiddels uitgegroeid tot het grootste online platform voor kozijnen in Nederland. In 2021 heeft Joris Toelevering Online verlaten om zijn grootste droom te realiseren: zelf ondernemen en een platform ontwikkelen waarmee de bouw echt kan veranderen! Het resultaat is Prefabmaat, waarbij prefab bouwen beschikbaar is voor iedere bouwer en ieder project.

Winnaar Youwe B2B Shopping Award 2024

Lees hier het hele verhaal
Winnaar Youwe B2B Shopping Award 2024

Prefab is de norm in de kleinschalige bouw

Sinds de financiële crisis van 2008 heeft prefab bouwen een vaste voet aan de grond gekregen in omvangrijke projecten. De crisis veroorzaakte een uitstroom van vakbekwame arbeidskrachten uit de bouwsector, een verlies dat tot op heden voelbaar is. Bij de kleinere projecten blijft echter een gapend gat achter: een gebrek aan professionele aanpak. Wij stappen in om dit gat te vullen!

Met vergrijzing om de hoek, een tekort aan vakopleidingen, en een consumentenmarkt die geen maanden meer wil wachten op de realisatie van hun projecten, koesteren wij de ambitie om prefab bouwen ook in de kleinschalige sector te standaardiseren.

Onze samenwerking strekt zich uit tot bouwbedrijven en zelfstandigen zonder personeel (ZZP'ers), die hun ongeëvenaarde expertise inbrengen. Aan onze zijde ligt de focus op het leveren van prefab componenten en het afhandelen van bijkomende zaken, zoals tekenwerk en klantcommunicatie.

Makkelijk ?

Het team

Niek

Niek Wopereis

Projectleider

Rob

Rob Koelen

Verkoop binnendienst

Dyon

Dyon Agerbeek

Marketeer

Max

Max Koudijs

Verkoop binnendienst

Jorrit

Jorrit Jeuring

Verkoop binnendienst

Jessica

Jessica Peterman

Marketeer

Jordi Bewerkt

Jordi Doorn

Projectleider

Jorrit Kloek Edit

Jorrit Kloek

Junior verkoop binnendienst

Marlou

Marlou Arkink

Marketeer

Foto Website (23)

Ilona Nijeboer

3D ontwerpster

Luuk Bewerkt

Luuk Boschker

Marketeer

Joris Roelink

Joris Roelink

CEO

Muisklik icoon

Persoonlijk contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen. Als je er niet uitkomt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag en als we geen oplossing hebben, zoeken we er samen met jou naar.

Icoon vrachtwagen

Levertijd vanaf 5 werkdagen

We maken jouw prefab oplossing precies zoals jij wenst en leveren deze al vanaf 5 werkdagen op een dag en locatie die voor jou het beste uitkomt.

63c50b7cfb72845e12e7febd_Huiskraan icoon

Levering en hijsen op locatie

Wij leveren jouw prefab oplossing op elke locatie in Nederland en bieden de mogelijkheid om jouw bestelling op de plek in het werk te hijsen, zelfs op hoogte.

Kwaliteit met hoofdletters

Prefabmaat werkt uitsluitend samen met professionele productiefabrieken in Nederland, die produceren onder goed geconditioneerde omstandigheden en altijd voorzien van fabrieksgarantie en Komo-keur. 

 

Heb je vragen over onze garanties, keurmerken, producten of diensten,  of wil je graag kennismaken? Wij staan altijd klaar om je te helpen!

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Bouwbeurs2023_image

Wie zijn wij?

IMG_2253

Voor ieder project een prefab oplossing

Samen met jou zoeken we naar de beste oplossing voor jouw project. Hebben we nog geen oplossing? Dan zoeken wij die speciaal voor jou in ons netwerk van fabrieken! Heb je een vraag voor een project? Wij staan voor je klaar, via de chat, telefoon en mail.

10+
Aangesloten fabrieken
300%
Sneller dan de concurrent
104+
Tevreden vakmensen
201+
Gerealiseerde projecten

Wil jij ook onze maat worden?

Foto Rob