deal

Wie zijn wij?

In het begin van 2022 heeft Joris Roelink Prefabmaat opgericht. Hij begon zijn carrière in de kozijnindustrie bij HEBO in Hengevelde en werkte daar acht jaar voordat hij overstapte naar Nijhuis Toelevering in Rijssen als adjunct-directeur. Nijhuis Toelevering is een fabrikant van houten kozijnen en HSB gevelelementen.

Gefascineerd door de traditionele manier van handelen in deze markt en gedreven door zijn ondernemersgeest, kreeg Joris het idee om kozijnen op een eenvoudige manier online te verkopen. Bij Nijhuis Toelevering begon hij samen met Niek Wopereis (afstudeerder en later medewerker) aan een nieuw concept: www.toeleveringonline.nl. Toelevering Online is inmiddels uitgegroeid tot het grootste online platform voor kozijnen in Nederland. In 2021 heeft Joris Toelevering Online verlaten om zijn grootste droom te realiseren: zelf ondernemen en een platform ontwikkelen waarmee de bouw echt kan veranderen! Het resultaat is Prefabmaat, waarbij prefab bouwen beschikbaar is voor iedere bouwer en ieder project.

Het team

Joris Roelink

Joris Roelink

CEO

Niek

Niek Wopereis

Business developer

Rob

Rob Koelen

Klantsucces medewerker

Jorrit

Jorrit Jeuring

Project begeleider

Max

Max Koudijs

Accountmanager

Rowan

Rowan Bos

Digital marketeer

Jessica

Jessica Peterman

Video marketeer

Dyon

Dyon Agerbeek

Digital marketeer

Marlou

Marlou Arkink

Marketeer

Muisklik icoon

Persoonlijk contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen. Als je er niet uitkomt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag en als we geen oplossing hebben, zoeken we er samen met jou naar.

Icoon vrachtwagen

Levertijd vanaf 5 werkdagen

We maken jouw prefab oplossing precies zoals jij wenst en leveren deze al vanaf 5 werkdagen op een dag en locatie die voor jou het beste uitkomt.

63c50b7cfb72845e12e7febd_Huiskraan icoon

Levering en hijsen op locatie

Wij leveren jouw prefab oplossing op elke locatie in Nederland en bieden de mogelijkheid om jouw bestelling op de plek in het werk te hijsen, zelfs op hoogte.

Tweevoudig Bouwbeurs 2023 winnaar

Lees hier het hele verhaal
Bouwbeurs2023_image

Wij zijn er voor de bouwers

Prefabmaat werkt samen met professionele productiefabrieken in Nederland en zoekt op basis van de klantvraag een kwalitatief en passend aanbod. Bij Prefabmaat werken jonge, ondernemende mensen met een achtergrond in de bouw en een digitale geest. Niek Wopereis is sinds begin 2023 actief bij Prefabmaat en is samen met zijn team van studenten en jonge professionals verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Als team zorgen zij ervoor dat wij onze beloftes nakomen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: bouwen!

 

Bij Prefabmaat zijn we ervan overtuigd dat prefab bouwen de toekomst is. Daarom verbinden wij ZZP'ers en aannemers met professionele fabrieken die hoogwaardige prefab oplossingen produceren. Prefabmaat is ideaal voor aannemers die handen tekort komen of ZZP'ers die gebukt gaan onder tijdsdruk. Door werk uit handen te nemen, kunnen zij zich richten op wat zij het liefst doen: bouwen! Prefab bouwen biedt daarnaast het voordeel dat er meer tijd overblijft voor extra projecten (en dus omzet) of gewoonweg meer vrije tijd.

 

Heb je vragen over onze producten of diensten, of wil je graag kennismaken? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek met ons in. Wij staan altijd klaar om je te helpen!

Wie zijn wij?

482DEE25-D8F3-477D-BF7C-6A10B665BD3D

Voor ieder project een prefab oplossing

Samen met jou zoeken we naar de beste oplossing voor jouw project. Hebben we nog geen oplossing? Dan zoeken wij die speciaal voor jou in ons netwerk van fabrieken! Heb je een vraag voor een project? Wij staan voor je klaar, via de chat, telefoon en mail.

10+
Aangesloten fabrieken
300%
Sneller dan de concurrent
104+
Tevreden vakmensen
201+
Prefab configuraties

Wil jij ook onze maat worden?

Foto Rob