Onze werkwijze : Wij zijn de rechterhand van de zakelijke bouwer

 

 

 

Wij lossen problemen op in de bouw, doordat wij de rechterhand van de ZZP'er en aannemer zijn. Dit doen wij door een deel van zijn werkzaamheden te produceren in goed geconditioneerde fabrieken. Hiermee kan de bouwer sneller zijn projecten realiseren en houdt hij kostbare tijd over voor zichzelf, of voor extra projecten en dus meer omzet! Naast tijd, levert prefab bouwen met Prefabmaat nog veel meer voordelen op:

  • Alle materialen in één keer op de juiste plek
  • Contact met slechts één partij die gemaakte afspraken na komt
  • Hogere kwaliteit doordat het onder dak wordt geproduceerd
  • Minder zwaar werk, doordat de elementen kant-en-klaar worden geleverd en op de plek worden gehesen 

Kom in contact met Niek of een collega

Wil jij weten wat Prefabmaat voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op met Niek of een andere medewerker. Klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen via telefoon, mail of chat. Lees onder de knop verder over de werkwijze van Prefabmaat of vraag onderaan de de pagina direct jouw project aan.

Ontwerp en engineering via Prefabmaat

Het proces bij Prefabmaat begint met het ontwerp en de engineering van het project. Wij snappen dat een eerste project in prefab uitvoeren spannend is, daarom helpen wij de bouwers. Samen bepalen wij de uitvoering, de maatvoering, de details en engineeren wij het volledige project. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet voor verassingen komen te staan en altijd weten waar ze aan toe zijn!


Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan geven we de klant toegang tot onze exclusieve product configuratoren, zodat de klant eenvoudig en snel zelf de prefab oplossingen kan samenstellen en bestellen. Hiermee bespaart de bouwer ook tijd in de voorbereiding.

Productie van prefab oplossingen

Na bestelling nemen we nog éénmalig grondig het project door en bij definitief akkoord start de productiefase bij Prefabmaat. Door gebruik te maken van geavanceerde machines en productiemethoden worden de elementen van hoge kwaliteit geproduceerd. CNC-machines en vakkundige mensen worden ingezet om elk element perfect te produceren en te voldoen aan de specificaties van de klant.

 

We werken samen met een uitgebreid partnernetwerk om de beste oplossingen te bieden aan onze klanten. Als we nog geen oplossing kunnen bieden, zoeken we er één. Bij ons staat de bouwprofessional centraal en we zullen altijd blijven werken aan het vinden van oplossingen om aan hun behoeften te voldoen.

Levering op locatie en hijsen op de plek

Met ons uitgebreide netwerk van logistieke partners zijn we in staat om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van logistiek. Zo worden de geproduceerde elementen getransporteerd naar de bouwplaats op de gewenste dag(en zelfs tijdstip) en op de juiste plek gehesen met behulp van een hijskraan. De daadwerkelijke montage wordt vervolgens verricht door de bouwprofessional(bouwbedrijf, zelfstandige ondernemer of handige consument).

Voordelen van de werkwijze van Prefabmaat

De werkwijze van Prefabmaat biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Zo kan door de gestandaardiseerde productiemethoden de bouwtijd op de bouwplaats aanzienlijk worden verkort. Dit resulteert in een tijd- en kostenbesparing voor de klant. Bovendien kan de hoge kwaliteit van de geproduceerde elementen de duurzaamheid van het bouwwerk vergroten en de veiligheid op de bouwplaats verbeteren, omdat er minder bouwactiviteiten op de bouwplaats zijn.

Conclusie

Prefabmaat biedt een unieke en efficiënte werkwijze voor de productie en levering van prefab elementen. Door gebruik te maken van slimme technologieën en moderne productiemethoden kan er snel, veilig en van hoge kwaliteit worden geproduceerd. Deze werkwijze biedt vele voordelen voor zowel de klant als de bouwsector.

 

Maatje worden!

Interessant?
Deel ons bericht