Kunnen er zonnepanelen op een plat dak?

Onze daken zijn altijd geschikt voor zonnepanelen. Er zijn wel dingen om rekening mee te houden, denk hierbij aan schaduw in de tuin, de helling van het dak en de grote van het dak. Heb je nog steeds vragen over de mogelijkheden over het aantal zonnepanelen? Wij leggen het je uit!

 

Kunnen zonnepanelen geplaatst worden op prefab daken. Ja zeker, onze daken zijn net zo sterk als niet voor geproduceerde daken. Wij kunnen de daken zo leveren dat zonnepanelen er direct op bevestigd kunnen worden. We kunnen erover meedenken hoe we snel en eenvoudig zonnepanelen gerealiseerd kunnen worden op jouw prefab oplossing.

Zonnepanelen plat dak

Tijdsduur installatie van zonnepanelen

Wij staan erom bekend dat wij snel en eenvoudig werken. Zelf leggen wij alleen geen zonnepanelen, hiervoor hebben we landelijke dekking met montagepartners. We denken altijd mee met de klant en spelen graag in op de behoeftes. Zonnepanelen zijn één van de behoeften die de afgelopen jaren zijn toegenomen.  Op een duurzame manier investeren in je huis wordt steeds vaker gedaan en het liefst zo snel mogelijk.

 

Prefabmaat kan ervoor zorgen dat daken zo worden opgeleverd dat er direct na de montage zonnepanelen bevestigd kunnen worden, en dit super snel. Binnen een aantal uur kan je prefab dak al vol liggen met zonnepanelen. 

Prefabmaat is er klaar voor

Het is belangrijk om te weten hoe het installeren in zijn werk gaat, zodat je ook bekend is waaruit het bevestigen en installeren allemaal bestaat. Vaak legt een leverancier na het bestellen van de panelen uit hoe het verdere traject in zijn werking gaat. Zo wordt het van begin tot eind duidelijk. Je bent dan volledig op de hoogte van hoe alles te werk gaat.

 

Prefabmaat zorgt ervoor dat het dak klaar is om op gewerkt te worden, dan is het alleen nog de weg vrij maken en we kunnen beginnen. Dit zijn het dak, de meterkast en de zolder. Zo wordt het proces versneld en kan iedereen doorwerken zonder eerst nog spullen aan de kant te hoeven schuiven.

De voordelen van zonnepanelen op een plat dak

Er liggen al miljoenen zonnepanelen op de daken in Nederland. Ze dragen bij aan een beter milieu, ze wekken groene stroom op. Deze stroom kun je zelf gebruiken en anders wordt het terug gestuurd naar het stroomnet. Je bespaart niet alleen op stroom maar ook in de portemonnee.

 

Het voordeel van een plat dak is de locatie van de zonnepanelen. Er is weinig schaduw en je hoeft geen rekening te houden of je huis wel richting het zuiden staat. Daarnaast kan het wel zijn dat jouw eigen huis een schaduw vormt voor de zonnepanelen. 

Interessant?
Deel ons bericht