Hoe wordt mijn dakkapel geleverd?

 

Levering van de dakkapel

De dakkapellen worden geleverd op een op maat gemaakte houten constructie. Deze blijft bij jou achter, dus deze kun je op ieder gewenst moment leeghalen. Als je kiest voor een levering zonder hijsen wordt de dakkapel tot op de stoep geleverd. Doormiddel van een meeneemheftruck (kooiaap) kan de chauffeur de dakkapel op de gewenste plek zetten.

De toegangswegen naar de loslocatie moeten toegankelijk zijn voor zwaar vrachtverkeer (vrachtwagen van 18 meter lang en 2,5 meter breed en max circa 4,25 meter hoog). Dat betekent dat er bijv. geen auto’s in de weg mogen staan, of straten te smal zijn of bochten niet gehaald kunnen worden met de vrachtwagen.

 

 

‍‍

Transportkosten van de dakkapel

Voor het leveren van de dakkapel brengen we een bedrag van € 100,- per dakkapel in rekening. We kunnen de dakkapel tegen een meerprijs van €195,- excl BTW ook op hoogte hijsen. Je kan zelf een gewenste leverdatum selecteren in het afrekenproces.

Wij kunnen de dakkapel zelfs op hoogte hijsen. Voor meer informatie bekijk het artikel met informatie over hijsen.

Tijdlevering

Wil je jouw prefab dakkapel voor 08:00 uur in de ochtend geleverd hebben, dan kan je daarvoor kiezen in het afrekenproces. We brengen daar een extra bedrag van € 75,- voor in rekening.

Wil je jouw prefab dakkapel voor 13:00 uur geleverd hebben, dan zijn de extra kosten € 50,-.

Interessant?
Deel ons bericht