Prefabmaat is de winnaar van de Prefab Efficiency Award 2023

 

Er waren vele inzendingen, maar uiteindelijk waren er nog maar drie genomineerden over voor de PREFAB Efficiency Award. Dinsdag 10 oktober hadden we de kans om Prefabmaat te presenteren, en daarna mochten we de Award in ontvangst nemen. Mensen waren echt onder de indruk omdat we ons richten op kleinschalige bouwprojecten, terwijl de anderen zich vooral bezighouden met grootschalige projecten. Ook werden we geprezen vanwege onze gebruik van technologie en innovatie om schaalbaarheid te bereiken.

Prefabbeurs winnaar 2023

Prefabmaat: Online Bouwoplossingen voor Iedereen!

Prefabmaat begon zijn online verkoopavontuur in oktober 2022. Op onze website, www.prefabmaat.com, kunnen vaklui HSB-wanden en dakkapellen op maat configureren en bestellen, zelfs voor die kleinere klusjes. Wat het nog beter maakt, is dat je de prefab producten al na 5 werkdagen op jouw locatie krijgt. En het mooie is dat je zelf mag kiezen of je de HSB-wand of dakkapel ter plekke wilt laten hijsen. Dit is een baanbrekende innovatie waarmee zelfstandige vakmensen en bouwbedrijven helemaal bij de tijd blijven, het zware werk verminderen en kostbare tijd besparen.

 

Van droom naar werkelijkheid

"De afgelopen maanden waren druk, stressvol maar vooral leuk en opwindend, en om dan zo'n mooie prijs in ontvangst te mogen nemen is dan de kers op de taart. Het feit dat we deze prijs hebben gewonnen, bevestigt dat we op de juiste weg zitten. We worden erkend als een innovatieve en efficiënte speler in de bouwsector die problemen aanpakt. Deze award geeft ons extra motivatie om vol gas te blijven geven en Europa's toonaangevende prefab-platform te worden."

Juryoordeel

We werden geroemd omdat wij ons richten op de kleinschalige bouw, waar de markt zich vooral richt op de projectmatige bouw. En het schaalbare aspect door digitalisatie en innovatie.

 

Wat ontzettend gaaf om deze prijs te mogen ontvangen! Bedankt iedereen!

 

Wil je maatje worden of contact opnemen ons? Schroom dan niet en doe het vandaag nog!

Interessant?
Deel ons bericht