Zo zorgt Prefabmaat voor een snelle levertijd

 

Bij Prefabmaat zorgen we dat jij jouw prefab oplossing vanaf vijf, tien of vijftien werkdagen geleverd krijgt. Door deze snelle levergarantie hoef jij niet onnodig lang te wachten en kun je weer snel door met je volgende klus. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Dat doen we door te kiezen voor modulaire producten en een digitale keten. 

Modulaire producten

Door te werken met modulaire producten kunnen wij onze productie standaardiseren. Dit betekent dat we de werkvoorbereidings- en productietekeningen niet iedere keer opnieuw hoeven te maken, maar slechts de maten aan hoeven te passen. Zo slaan we stappen over die je in normale productieketens wel ziet. En dat bespaart zeeën van tijd. Voor ons, maar vooral voor jou.

Grote voorraden

Bovendien kunnen onze fabrieken hun materiaal op grotere schaal inkopen en op voorraad leggen. In onzekere tijden, wanneer materiaal schaars of slecht te leveren is, kunnen zij daardoor gewoon verder produceren. Wachten op leveranciers is daarmee verleden tijd en dat scheelt enorm! 

Digitale keten

Onze digitale keten zorgt voor de laatste tijdswinst. Al onze systemen zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor menselijke tussenkomst de boel niet meer ophoudt. Een order vloeit nu soepel door alle systemen en komt binnen no time uit bij de juiste persoon. Wij nemen alleen nog contact met je op om je order te controleren, voordat we hem doorsturen naar de fabriek. 

Vijf, tien of vijftien werkdagen? 

Waarom we verschillende minimale levertijden hanteren? Dat heeft te maken met het soort prefab product dat je bij ons afneemt. Een rechttoe-rechtaan HSB wand kost ons simpelweg minder tijd om te produceren dan een dakkapel. Heb je heel specifieke wensen en aanpassingen, dan kan dit ook zorgen voor meer productietijd. Hoeveel tijd het precies gaat kosten, zie je direct wanneer je de configurator hebt doorlopen. 

Snel aan de slag 

Wil jij ook snel aan de slag kunnen met jouw prefab dakkapel of HSB wand? We maken jouw prefab oplossing precies zoals jij wenst en leveren deze op de locatie die je het beste uitkomt. Bovendien bieden we de mogelijkheid om jouw bestelling op hoogte te hijsen - wel zo makkelijk. Ga dus nu naar de configurator en stel jouw prefab oplossing samen!

Interessant?
Deel ons bericht