Succesvolle eerste ervaring met prefab HSB wanden

 

Bekhuis bouwbedrijf uit Huizen heeft onlangs voor het eerst gebruik gemaakt van prefab HSB wanden van Prefabmaat. Het bedrijf is gespecialiseerd in het nieuw bouwen en renoveren van particulier vastgoed in het hogere segment. Voor de renovatie van een woning in Huizen koos het bedrijf voor onze prefab HSB wanden: een succesvolle ervaring. 

Efficiënter en sneller werken

Edsard en Alexander, de twee broers achter Bekhuis Bouwbedrijf, zijn enthousiast over prefab bouwen. Edsard vertelt: "Als bouwbedrijf zijn we altijd op zoek naar manieren om efficiënter en sneller te werken. Met de prefab HSB wanden van Prefabmaat kan dat." Het bedrijf heeft de HSB wanden ingezet voor een renovatie- en aanbouwklus in Huizen. Ondanks dat het de eerste keer was met het werken met prefab HSB wanden, zagen de broers al snel de voordelen ervan in.

Plaatsing prefab elementen

Online maar persoonlijk bestelproces

Prefabmaat met aannemer

Het bestelproces verliep erg soepel en snel, mede dankzij de configurator op de website van Prefabmaat. Edsard: "Het was erg prettig om direct online de maten in te voeren en te bestellen zonder tussenkomst van een medewerker." Hij benadrukt dat, ondanks dat Prefabmaat volledig online werkt, zij een persoonlijke benadering hebben ervaren in het contact. "Ik vond het fijn dat het bedrijf goed te bereiken was. Het is prettig om echte mensen te spreken als iets niet helemaal duidelijk is."

Levering

De wanden werden binnen een week geleverd, wat een enorme tijdsbesparing opleverde voor Bekhuis Bouwbedrijf. Het bedrijf had in totaal 8 HSB wanden besteld, waarvan 7 gevelelementen en 1 binnenwand. De wanden gebruikte het bedrijf als geïsoleerde gevelwand, waarbij aan de buitenzijde het trasraam opgemetseld was. Hierna werd er houten gevelbekleding tegen de HSB wand bevestigd.

Leveren prefab elementen

Hijsservice

Bekhuis Bouwbedrijf koos ook voor de hijsservice van Prefabmaat, waarbij de elementen op hun plek gehesen werden, omdat dit een relatief goedkope optie was en zij hierdoor zelf geen kraan hoefden te huren. Edsard legt uit: "Door te kiezen voor leveren inclusief hijsen via Prefabmaat, konden we kosten besparen en ons volledig richten op de bouw."‍

Succesvolle ervaring

Al met al was de ervaring succesvol voor Bekhuis Bouwbedrijf. De samenwerkende broers zouden Prefabmaat dan ook zeker aanbevelen bij andere bouw- of klusbedrijven die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige manier om prefab materialen te bestellen. Alexander benadrukt: "Het online bestellen, de snelle levering en de tijdsbesparing in het bouwproces hebben ons enorm geholpen bij deze klus. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken uit naar de volgende klus samen met Prefabmaat!”

Het eindresultaat

Na enkele weken kregen we de foto's van het eindresultaat van het project toe gestuurd!

Buitenzijde prefab aanbouw
Prefab aanbouw binnenuit

Meer weten over de werkwijze van Prefabmaat

Wil jij meer weten over de werkwijze van prefabmaat? Of heb je een concreet project die je wil aanvragen. Klik op de onderstaande groene knop.

De werkwijze van Prefabmaat

Prefab gevelelementen
Interessant?
Deel ons bericht