Betaalmogelijkheden

 

Bij Prefabmaat hebben we verschillende betaalmogelijkheden om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Je kan kiezen uit betaling via iDeal, SEPA bankoverboeking, Visa, Mastercard, American Express, Bancontact en zelfs achteraf betalen via Billink. Ons doel is om een veilige en gemakkelijke manier van betalen te bieden voor onze klanten.


Achteraf betalen via Billink

Met Billink kun je eenvoudig achteraf betalen bij Prefabmaat. Het maximale bestelbedrag voor achteraf betalen via Billink is 10.000 euro inclusief BTW. Na de levering van de prefab materialen heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Billink zal na afronding van de bestelling een factuur versturen met betaalinstructies. Dit achteraf betalen via Billink is uitsluitend mogelijk voor zakelijke klanten met een geldig KVK-nummer. Voordat je gebruik kunt maken van deze optie zal Billink een screening uitvoeren om de kredietwaardigheid vast te stellen. Indien je niet door deze screening komt, is achteraf betalen niet mogelijk.

Prefabmaat heeft geen invloed op de screening die Billink uitvoert. Billink is verantwoordelijk voor het beoordelen van de kredietwaardigheid van klanten. Wij stellen het op prijs als je begrijpt dat Prefabmaat geen controle heeft over deze screening en dus niet verantwoordelijk is voor de uitslag ervan. Onze rol is beperkt tot het aanbieden van deze betaalmethode voor onze klanten als een extra service.

Wij streven ernaar om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hogere bedragen dan 10.000 euro inclusief BTW op rekening te bestellen. Binnenkort zullen wij meer informatie verstrekken over deze verbetering.

Interessant?
Deel ons bericht