Hoe wordt mijn HSB wand geleverd?

HSB wanden worden verpakt als pakket of op een stalen bok. Als je kiest voor een levering zonder hijsen worden de wanden als pakket verpakt op een houten constructie en in plastic beschermfolie gewikkeld. De houten constructie blijft achter op locatie. Doormiddel van een meeneemheftruck (kooiaap) kan de chauffeur het pakket met deelelementen op de gewenste plek zetten. Houdt er rekening mee dat de vrachtwagen enkel kan lossen op een verharde weg.

Indien je kiest voor levering inclusief hijsen dan verpakken wij de HSB wanden op een stalen bok. Vanaf de vrachtwagen hijst de chauffeur doormiddel van een kraan de wanden per stuk op de gewenste plek. De stalen bok gaat direct mee retour.

Transportkosten HSB wanden

De kosten voor het transport van HSB elementen bedraagt €75,- excl. BTW per 4 elementen. Je kan zelf een gewenste leverdatum selecteren in het afrekenproces.

Wij kunnen de HSB-element op de plek en zelfs op hoogte hijsen. Voor meer informatie bekijk het artikel met informatie over hijsen.

Tijdlevering

Wil je jouw prefab wand voor 08:00 uur in de ochtend geleverd hebben, dan kan je daarvoor kiezen in het afrekenproces. We brengen daar een extra bedrag van € 75,- excl. BTW voor in rekening.

Wil je jouw prefab wand voor 13:00 uur geleverd hebben, dan zijn de extra kosten € 50,- excl. BTW .

Interessant?
Deel ons bericht