Hoe werkt bestellen bij Prefabmaat?

 

Prefabmaat introduceert een revolutionaire manier van bouwen op locatie. In plaats van het ter plekke in elkaar zetten van alle onderdelen, leveren wij complete oplossingen op de bouwplaats en helpen we zelfs mee met het op de plek hijsen van de prefab producten. Benieuwd hoe je bij ons de eerste keren kunt bestellen?

Wij nemen je graag mee door de stappen, zodat jij zonder zorgen de perfecte levering krijgt.

·      Stap 1: Persoonlijk contact voor een vliegende start

·      Stap 2: Stuur ons jouw tekening of specificatie voor een eerste prijsopgave  

·      Stap 3: Persoonlijk contact

·      Stap 4: Ontvang een definitieve prijsopgave op basis van jouw informatie

·      Stap 5: Geef jouw akkoord op het voorstel en laat het tekenwerk uitwerken

·      Stap 6: Afstemmen facturatie en levering

·      Stap 7: Productie en levering

·      Stap 8: Uitvoering en als er iets is dan lossen we dat samen op!

Stap 1: Persoonlijk contact voor een vliegende start

Bij Prefabmaat staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. We zijn een team van echte professionals die jou graag helpen bij je bestellingen. Samen bespreken we jouw wensen en geven we persoonlijk advies over het bepalen van de maatvoering en de uitvoering. Bel, whatsapp, mail of chat met ons en we gaan direct voor je aan de slag. Wij begrijpen dat jij overdag druk bent, dus we staan ook in de avond voor je klaar.

Stap 2: Stuur ons jouw tekening of specificatie voor een eerste prijsopgave  

Om jouw project perfect af te stemmen op jouw wensen, vragen we je om ons jouw tekening of specificatie toe te sturen. Deze informatie stelt ons in staat om een nauwkeurige en op maat gemaakte oplossing voor jou te creëren. Stuur jouw tekening of specificatie naar ons via e-mail of een ander communicatiekanaal naar keuze. Op die manier kunnen we elk detail zorgvuldig analyseren en jouw project aanbieden.

Stap 3: Persoonlijk contact

Om jouw project grondig te bespreken, komen wij graag persoonlijk met jou in contact. Dit kan via telefoon, op de project locatie, bij jou op kantoor of bij ons op kantoor. Bij Prefabmaat hebben we een scala aan demonstratiemateriaal dat we graag aan je laten zien.

Tijdens dit contactmoment kunnen we alle details van jouw project doornemen en eventuele vragen beantwoorden. We nemen de tijd om naar jouw specifieke wensen en behoeften te luisteren, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die perfect bij jou past.

Als je ervoor kiest om naar ons kantoor te komen, staan we klaar om je ons demo materiaal te tonen. Hierdoor krijg je een concreet beeld van onze producten en kun je de kwaliteit en afwerking zelf ervaren. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Lees in deze blog hoe Niek één van onze klanten hielp.

Stap 4: Ontvang een definitieve prijsopgave op basis van jouw informatie

Nu we alle benodigde informatie hebben, gaan we aan de slag om een definitieve prijsopgave voor jou op te stellen. We nemen alle aspecten van jouw project in overweging, inclusief de specificaties, afmetingen en eventuele extra wensen.

Ons team van experts zal zorgvuldig alle details bekijken en een nauwkeurige kostenraming maken. Hierbij streven we naar transparantie, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Zodra de prijsopgave gereed is, sturen we deze naar jou toe. Je krijgt een duidelijk overzicht van de kosten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Mocht je nog vragen hebben of aanpassingen willen maken, staan we altijd klaar om je te ondersteunen en eventuele verduidelijking te bieden.

Bij Prefabmaat streven we naar blije klanten en daarom zorgen we ervoor dat je een heldere en gedetailleerde prijsopgave ontvangt. Op basis hiervan kun je de volgende stappen nemen in de realisatie van jouw project.

Stap 5: Geef jouw akkoord op het voorstel en laat het tekenwerk uitwerken

Wij gaan direct aan de slag met jouw bestelling en nemen altijd persoonlijk contact op om de bestelling door te nemen. Zo kunnen we er zeker van zijn dat alles naar wens is.

Nadat je de definitieve prijsopgave hebt ontvangen en deze naar tevredenheid is, is het tijd om jouw akkoord te geven. Dit is het moment waarop je instemt met het voorstel en we officieel van start kunnen gaan met het uitwerken van het tekenwerk.

Wanneer je jouw akkoord hebt gegeven, zetten onze ervaren technische experts zich in om alle details van jouw project nauwkeurig uit te werken. Met behulp van de verzamelde informatie en specificaties zullen zij de tekeningen creëren die als basis dienen voor de productie.

Jouw akkoord op het voorstel ende uitwerking van het tekenwerk zijn belangrijke mijlpalen in het realiseren van jouw project bij Prefabmaat. We streven naar maximale tevredenheid en zetten ons in om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Stap 6: Afstemmen facturatie en levering

Nu het tekenwerk is afgerond en jouw akkoord is verkregen, is het tijd om de facturatie en levering af te stemmen. We zullen contact met je opnemen om de betalingsvoorwaarden en leveringsopties te bespreken. Ons doel is om een vlotte en probleemloze afronding te garanderen, zodat je binnenkort jouw prefab product kunt ontvangen en een vlekkeloos bouwproces.

Stap 7: Productie en levering

Nu de voorbereidingen zijn afgerond, gaan we over tot de productie en levering van jouw prefab oplossing. Ons ervaren team zorgt voor zorgvuldige productie, waarbij we streven naar uitmuntendheid in elk detail. Na voltooiing wordt jouw bestelling veilig en tijdig geleverd. Bij Prefabmaat streven we naar jouw tevredenheid gedurende het hele proces.

Stap 8: Uitvoering en als er iets is dan lossen we dat samen op!

Mocht er tijdens de installatie of nader hand iets niet naar wens zijn, dan staan wij klaar om het samen met jou op te lossen. Ons team van experts is beschikbaar om eventuele problemen te bespreken en passende oplossingen te bieden. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, dus vertrouw op ons om jouw project succesvol af te ronden.

Onze maatjes bestellen sneller en 24-7!

Wanneer jij een aantal projecten in prefab hebt uitgevoerd, zou je ook via jouw eigen portaal prefab kunnen bestellen. In een eigen omgeving kun jij projecten configureren en bestellen. Daarnaast zijn we bezig om steeds meer functionaliteiten toe te voegen.


Naast zelf configureren zijn er ook gunstigere betalingscondities, een eigencontactpersoon en wij kunnen ook jouw offerte maken die jij naar de klant kunt sturen.
Aangezien we een jong bedrijf zijn, zijn we continu in ontwikkeling. Wij horen graag van onze maatjes waar wij ons kunnen en moeten door ontwikkelen.

Interessant?
Deel ons bericht