Kan ik een rolluik of screen bestellen bij de dakkapel?

 

Ja, het mogelijk om opbouwrolluiken of screens toe te voegen aan je dakkapel. Deze worden standaard met motor op solarenergie geleverd, waardoor het niet nodig is om hiervoor kabels te trekken. Dit is ideaal voor het snel leveren van een dakkapel volledig naar wens! Wat zijn nou precies rolluiken en screens? Wij leggen het jou uit en geven je de voordelen van beide producten.

 

Rolluik in een dakkapel

Wat is een rolluik?

Een rolluik is een beweegbaar raam- of deurelement dat meestal horizontaal is gemonteerd en wordt gebruikt om een opening, zoals een raam of deur, af te sluiten. Het bestaat meestal uit horizontale panelen die met elkaar verbonden zijn en kan worden opgerold om de opening volledig te bedekken of worden neergelaten om de opening vrij te geven. 

Waarom kiezen voor rolluiken?

Het plaatsen van rolluiken zorgt ervoor dat mensen niet bij je naar binnen kunnen kijken, het is zonwerend, isolerend en het is tegen inbraak. Allemaal aspecten om rekening mee te houden bij het plaatsen van rolluiken. Rolluiken kunnen worden gemonteerd en elektronisch bedient worden vanuit huis. Dit is gemakkelijk en kost weinig moeite. Rolluiken worden geleverd naar jouw wens, dit kunnen meerdere kleuren zijn. 

Voordelen van een rolluik

  • Geluidswerend
  • Isolerend
  • Zonwerend
  • Inbraakpreventie
  • Kamer kan volledig worden verduisterd 

Wat is een screen?

Een screen is een beweegbaar zonweringssysteem dat wordt gebruikt om zowel de zon als inkijk te reguleren. Het bestaat uit een doek van speciaal zonwerend materiaal dat opgerold kan worden en is gemonteerd in een behuizing boven een raam of een deuropening. Screens kunnen handmatig of elektrisch bediend worden en zijn ontworpen om zowel de warmte als het licht van de zon te verminderen, terwijl ze nog steeds het zicht naar buiten behouden.

Screens in dakkapel

Waarom kiezen voor een screen?

Kies voor een screen als je veel zonlicht krijgt op jouw dakkapel, je wilt niet dat het in de zomer heel warm wordt in jouw kamer. Een screen houdt de warmte buiten de woning. Dit is ideaal en heb je geen last van extreme hitte in de kamer. Een screen kunnen geleverd worden in meerdere kleuren. De screens worden geleverd met een doek in de kleur grijs antraciet of grijs-zand.

Voordelen van een screen

  • Zonwerend
  • Privacy
  • Keuze in meerdere kleuren die bij het huis passen
  • Vallen niet op aan de buitenzijde

Hoe worden rolluiken en screens aangebracht in de dakkapel?

Het plaatsen van de rolluiken en screens worden aangebracht in de fabriek. Dit zorgt ervoor dat er geen werk meer is op locatie. De dakkapel wordt geplaatst in één dag. Dit zorgt ervoor dat de doorloopsnelheid hoog is. Dit is voor een klant ideaal, er is snel een nieuwe dakkapel geplaatst volledig naar wens. 

 

 

 

Interessant?
Deel ons bericht